Csak Kövér meg ne hallja: megfizet, aki megakadályozza a hazaárulást

Csak Kövér meg ne hallja: megfizet, aki megakadályozza a hazaárulást

Tényleg azért nem akar csatlakozni az Orbán-kormány az Európai Ügyészséghez, mert az emberek így döntöttek?

Ha ezt Németh Szilárd mondta, akkor szinte biztos, hogy nem igaz. És tényleg nem igaz. A Fidesz azért nem akar csatlakozni az európai ügyészséghez, mert akkor kikerülnek Polt Péter védőszárnyai alól, és a végén megvalósul az a választói elvárás, hogy a bűnözők ne a parlamentbe, hanem a börtönbe kerüljenek. Van egyébként olyan ország, ahol ez nemzeti hatáskörben is működik: Romániában épp most ítéltek egy minisztert 6 év börtönre, mert visszakért egy beruházásból 10 százalékot. Értik? 10-et. Nálunk a Fidesz Voldemortja, Mengyi Roland a hírek szerint 90-et kért volna vissza, és mégis szabadlábon van. Amíg így működik a nemzeti együttbűnözés igazságszolgáltatása, addig bizony szükség van arra, hogy csatlakozzunk az európai ügyészséghez.

A Külügyminisztérium államtitkára szerint nem etikus kimondani a terrorizmus finanszírozásáért körözött Ghaith Pharaon nevét az Országházban. Tabu lett az Orbán-család elhunyt arab üzlettársa?

Nem a nevét kimondani etikátlan, hanem üzletelni vele. Egy olyan emberrel, akit a nemzetközi szervek többek között terrorizmus finanszírozásával, fegyverkereskedelemmel vagy épp az illegális migráció támogatásával gyanúsítottak, mégis üzletelt vele mind a kormány, mind az Orbán-család. Sőt Pharaon jobbkeze, a terrorkockázatot jelentő Zaid Naffa mind a mai napig díszvendég a parlamentben. Mindez jól mutatja, hogy a Fidesz a pénzért és a hatalomért bármire képes. Ez veszélyes!

Hírdetés

Staudt Gábor azt nyilatkozta, ha a Jobbik nem feszül be 2016 novemberében, többezer gazdag migráns kaphatott volna letelepedési engedélyt. A 660 milliós ÁSZ-bírsággal a nyakukon is megérte elrontani a 160 milliárdos Rogán-bizniszt?

Ez nem kérdés. A haza nem eladó. Szerintünk. A Fidesz szerint igen. Aki fizet, az jöhet, és úgy tűnik, az is fizethet, aki ezt megakadályozza. Ára van annak, ha leleplezed a hatalom hazaárulását. Mert a kötvénybiznisz szó szerint az. Haza árulás.

Íme a ráadás: Bayer Zsolt szerint nem lesznek Önre büszkék az „ivadékai”.

Csak abból hoz ki az igazság ilyen ocsmány szavakat, aki hazugságok között szocializálódott. Bayer Zsolt a Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének a tulajdonosa, ősfideszes. Ez sok mindent megmagyaráz, de nem mentesít semmi alól. Isten előtt semmiképp.

Miről nem hallhatott még Kövér László? KATTINTSON IDE!


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »