Csak így tovább!

 

Még itt van előttünk az ellenzéki egységfront képe, amint a vezér a szokásos magabiztossággal lő bakot abban a témában, amiben épp sajtótájékoztatót hirdettek, tételesen az álláskeresők állami juttatásának időtartamával kapcsolatos népszavazás kérdésében, amikoris nagy garral kijelenti, hogy Európában itt a legkisebb ez az idő, mindössze 30 nap. Még jó, hogy egyik kollegája kijavítja, de ő sem tudja, hogy mennyire is szeretnék növelni a jelenlegi 90 napot, Kunhalmi Ágnes kell közbeszóljon, hogy minden adat stimmeljen.

A Nyugati pályaudvar előtt tartott újabb össz-ellenzéki sajtótájékoztatón kiderül, hogy Karácsony Gergely szerint Fidesz a hibás, ha nekik nem sikerül időben összegyűjteni a kellő számú aláírást. Ugyanitt a sajtófőnök a világ csúfjára belefojtja a szót a miniszterelnökjelöltbe, akit nem enged válaszolni a neki feltett kérdésre.

Márky-Zay azért lett a Gyurcsánytól a Jobbikig terjedő szivárványellenzék kormányfőjelöltje, mert azt remélték tőle, hogy megszólítja a „csalódott fideszeseket” és hogy őt nem lehet „összegyurcsányozni”, összemosni Magyarország egyik legnépszerűtlenebb politikusával.

Ehhez képest Bohár Dániel mikrofonja előtt maga ismerte el, hogy Gyurcsánynak van ereje ahhoz, hogy leváltsa őt. S hogy Gyurcsány mondja meg, hogy ki a kapitány az ellenzéki táborban.

Az ellenzék retorikai zsenije terjengős, rosszul előadott, élő bejelentkezéseiben kommunikációs hibák sorát véti, legutóbb arról beszélt, hogy a Fideszben van néhány zsidó. Schiffer András, akit kormánypártisággal nehéz vádolni, jogos szarkazmussal írta ki a Fb- oldalára, hogy: „Mint egy jó sorozat: mindig a legjobb résznél lesz vége. Úgy várom már a vasárnapot, mint kisgyerek a Mikulást, jövő héten talán azt is megtudjuk, hogy zsidóból, vagy melegből van több a Fideszben.”

De megkapja MZP a magáét Nagy Attila Tibortól is, aki azt javasolta az ellenzéknek a COVID járvány tetőzésekor, 2021 tavaszán, hogy célzott kampányt folytassanak azok irányában, akik elvesztették hozzátartozóikat. Magyarán a tragikus halálozásokból kovácsoljanak politikai tőkét. Ő aztán nehezen vádolható kormánypártisággal. Nézzük, mit gondol MZP élő bejelentkezéseiről: “Ezek a vasárnap esti szereplések azért is károsak, mert Márki-Zay Péter az erő felmutatása helyett maga mutatja meg az ellenzék belső problémáit és saját politikai erőtlenségét.”

Hírdetés

Mi mást mondhat egy nemzetben gondolkodó magyar: csak így tovább MZP!

 

Borbély Zsolt Attila

 

A szöveg a Székely Hírmondó számára  készült.

P.S. Nem csoda, hogy ilyen mémek készülnek Péterről:

 


Forrás:bzsa.blogspot.com
Tovább a cikkre »