Csak hat évet kapott a 14 éveseket már öregnek tartó paksi zenetanár – de még ez sem jogerős, fellebbeznek

Csak hat évet kapott a 14 éveseket már öregnek tartó paksi zenetanár – de még ez sem jogerős, fellebbeznek

A Komlói Járásbíróság emellett végleg eltiltotta a pedagógusi foglalkozástól a "férfit". Maga szervezte a táborokat, ahol kislányokat rontott meg.

Hatvani Szabolcs, akinek nevét a híradások jóval szemérmesebben kezelik, mint ő a szivárványtáborokban gondjaira bízott kislányokat, több éven keresztül szervezett művészeti táborokat Baranya és Tolna megyében 7 és 14 év közötti gyermekek számára.

A 2014-ben, majd a 2015-ben rendezett táborokban ismerkedett meg a későbbi sértettekkel, egy 11, illetve egy 12 éves kislánnyal, rájuk különös figyelmet fordított, a többi táborozótól eltérően velük rendszeresen többet foglalkozott.

A vádlott rendszeresen aludt egy sátorban a kiskorú táborozókkal. Amikor a többiek elaludtak, a férfi a kiválasztott lányok mellé feküdt, simogatta őket, majd a sértettek ruházata alá benyúlva a kislányok hasát, melleit simogatta. Több esetben előfordult, hogy szájon csókolta őket.

Csak hat év, de Hatvaniék fellebbeznek

Hírdetés

A Komlói Járásbíróság a vádlottat folytatólagosan, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése miatt csupán hat év börtönre ítélte, valamint eltiltotta véglegesen a pedagógusi foglalkozástól.

Fenntartották a "férfi" bűnügyi felügyeletét is, nem hagyhatja el lakóhelye közigazgatási területét. Az ítélet ellen a vádlott és védője fellebbezést jelentett be, az ügyészség három napot fenntartott a fellebbezés bejelentésére.

(Kuruc.info – HVG nyomán)

Vádat emeltek a pedofil paksi zenetanár ellen

"Nekem a 14 éves már öreg" – szivárványtáborban molesztálta a kislányokat egy paksi zenetanár

A ferde hajlam térnyerése (I. rész) – Az aknamunka évtizedei; zsidók, pedofilok és hedonisták


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »