Csak egy újabb alkalom, hogy befeketítsék hazánkat – kiborult a hágai nagykövet

Beszélgetést szervez a Humanity House, amelyen a téma Magyarország és a bevándorlásellenesség, Kocsis András nagykövet szerint azonban a szervezők hiába elkötelezettek a véleményszabadság mellett, az esemény deklaráltan Magyarország rossz színben feltüntetéséről fog szólni, és úgysem vesznek figyelembe ellenvéleményeket.

Magyarország a téma a Humanity House emberjogi ügyekkel foglalkozó szervezet előadásán, felajánlottam hát jelenlétemet, noha a véleményszabadság csak akkor fontos nekik, amikor a mainstreammel egyező vélemények jelennek meg, írja Twitterén sajnálkozva Kocsis András hollandiai magyar nagykövet.

Hírdetés

Kocsis levelet is írt a rendezőknek, melyben kifejtette, részt vesz az eseményen, annak ellenére, hogy annak tematikája elfogultan, direkt országa ellen irányul. Tapasztalatai szerint az ilyen események rendre arról szólnak, hogy országát negatív színben tűntessék föl, és úgysem fogadnak el ellenvéleményeket.

Noha a Humanity House azon van, hogy különböző véleményeket ütköztessenek, itt most biztosan nem ez fog történni, de a jövőben továbbra is nyitott az együttműködésre, amennyiben legközelebb korrekt beszélgetéseket szerveznek, teszi hozzá Kocsis.

hvg.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »