Csak egy példa a sok ezerből arra, miért kellene szegregálni a kormány nem hiába születettjeit az iskolában (is)

Csak egy példa a sok ezerből arra, miért kellene szegregálni a kormány nem hiába születettjeit az iskolában (is)

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt négy fiatalkorú férfi ellen csoportosan elkövetett rablás bűntette, rablás bűntette és csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt.

A vádlottak egy osztályba jártak az egyik miskolci középiskolában a szintén fiatalkorú sértettel. 2017. január hónaptól október hónapig terjedő időszakban a vádlottak közül hárman az óraközi szünetekben külön-külön – más alkalmakkor mindhárman együtt – napi, heti rendszerességgel test szerte ütlegelve megverték a sértettet. Szeptember vagy október hónapban egyikük szintén egy óraközi szünetben az iskola tantarmében bokszolni hívta ki a sértettet, és ennek során ököllel ütlegelte. A bántalmazásokkal azonban – az ügyészség szerint – nem okoztak testi sérüléseket a sértettnek.

Hírdetés

Az egyik vádlott hol napi, hol pedig heti gyakorisággal élelmiszert, zsebpénzt, cigarettát vett el a sértettől úgy, hogy ezek átadását követelte tőle, majd, miután megütötte, a táskájából azokat magához vette.

Szeptember hónapban a három vádlott közül a tanteremben szintén egy óraközi szünetben az egyik ráparancsolt a sértettre, hogy a rajta lévő márkás felsőjét adja át neki. A sértett erre nem volt hajlandó, ekkor két vádlott-társa lefogta a sértettet, míg ő lehúzta a 6500 Ft értékű pulóvert róla, amit elvittek.

Hát persze hogy ez csak felfüggesztettet ér

Az ügyészség a vádlottakkal szemben fiatalkorúak fogházában letöltendő szabadságvesztés büntetést indítványozott a végrehajtás próbaidőre felfüggesztésével, valamint pártfogó felügyelet elrendelését, és a pártfogó felügyelő által szervezett csoportos foglalkozáson való részvételt.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »