CSAK EGY KÉRDÉS

CSAK EGY KÉRDÉS

Ez az alaphírünk: 

„Iraki férfi bántalmazott egy nőt egy józsefvárosi szórakozóhelyen

A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat F. O. 29 éves iraki állampolgár, budapesti lakos ellen garázdaság vétsége miatt – írja a police.hu.

Hírdetés

A rendelkezésre álló adatok szerint a Magyarországon 2008-ban menekültként elismert iraki férfi augusztus 28-án egy VIII. kerületi szórakozóhelyen megfogta egy nő karját, amit a nő inzultálásnak vett, nemtetszését fejezte ki, és felszólította a férfit, hogy hagyja ezt abba.

A férfi az elutasítástól dühös lett, és többszöri szóváltást követően a sértettet az egyik asztalról felvett üveggel arcon dobta, majd a székével együtt fellökte a nőt, aki a bántalmazástól könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a nyomozás alatt azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. O. iraki állampolgárt, akit hétfőn gyanúsítottként hallgattak ki.

F. O. tagadta a bűncselekmény elkövetését, az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.” (police.hu, 444)

És akkor a kérdés: Nevezett szórakozóhelyen kizárólag nők tartózkodtak? Ugyanis amennyiben nem, akkor érthetetlen, hogy nevezett iraki férfi hogyan tudta saját lábán elhagyni a helyszínt…


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »