CSAK EGY KÉRDÉS

CSAK EGY KÉRDÉS

Az Egyesült Államokban nagyjából havonta agyonlőnek a rendőrök minden ok nélkül egy fegyvertelen feketét. Csak azért, mert áll, megy, zsebre van dugva a keze, agyonlőnek mentálisan sérült embert, tolószékben ülőt, bárkit.

Trump beiktatásának napján fekete cuccos, kapucnis, pofájukat kendővel elfedő állatok törtek-zúztak Washingtonban. Autókat gyújtottak fel, bankok és üzletek kirakatait törték be, megtámadták a rendőröket és kövekkel dobálták meg őket, több rendőr megsérült. Mindeközben azt üvöltötték, hogy „nem kell Trump, nem kell a fasiszta Amerika!”.

Hírdetés

Az volna a tiszteletteljes kérdésem, hogy ezeket miért nem lövik agyon?

(p.s.: Most majd az fog következni, hogy bezzeg amikor Budapesten törtek-zúztak és dobáltak meg rendőröket, akkor miért nem szóltam? Jelentem, szóltam: Már a TV székház előtt belemondtam Császár Attila kolléga mikrofonjába, hogy egyszerűen nem értem, miért kell megtámadni a rendőröket, és hogy mélységesen elítélem mindezt. És azért van egy aprócska, icipici különbség: Gyurcsány éppen akkor vallotta be (illetve akkor derült ki), hogy végighazudta nem csak a kampányt, de egész kormányzását is, és hogy mindent „elkúrtak”. Ettől azért joggal lesz ideges az ember. De ezek a nyomorult idióták ott Washingtonban csak nyomorult idióták, akik tényleg minden ok nélkül törnek-zúznak és támadnak rendőrökre. És az összehasonlítás alapja –mondom még egyszer- nem a 2006-os véres budapesti ősz, hanem az, hogy ha az amerikai rendőrök minden skrupulus nélkül képesek agyonlőni fegyvertelen és ártatlan embereket, akkor most miért hagyják, hogy felfegyverzett állatok rájuk támadjanak?) 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »