CÖF: Két farokra ennyi pénzt még nem adtak

CÖF: Két farokra ennyi pénzt még nem adtak

Két farokra ennyi pénzt két marokkal még sosem adtak – írta az ellenplakátokra való pénzgyűjtésről a CÖF.

„Felszólítjuk a kutyapártot, hogy hozza nyilvánosságra, hogy melyek azok a külföldi szereplők, akik újra civilnek álcázott mozgalmak mögé bújva hergelik a magyar társadalmat. Ideje lenne észrevenni, hogy a lakájpénzből fenntartott álcivil szervezetek álszolidáris akciói egyre jobban bosszantják a magyarság érdekeit szem előtt tartó polgárokat” – írta közleményében a CÖF–CÖKA, reagálva a Kétfarkú Kutya Párt nemrég indított pénzgyűjtési akciójára. Mint arról a Hír TV is beszámolt: egy nap alatt közel 9 millió forintot gyűjtött össze a Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr blog, a pénzből pedig a menekültekkel kapcsolatos nemzeti konzultációs plakátokra kívánnak reagálni. Először arról beszéltek, hogy ötven plakáthelyet vásárolnának egy hónapra hárommillióból, de mostanra már 150 helyre elég pénz gyűlt össze.

Hírdetés

A CÖF–CÖKA közleményében azt írja: szükség van a „népi konzultáció eredményére, majd aztán a javasolt állásfoglalások melletti gyors intézkedésekre”. A szervezetek szerint a Kétfarkú Kutya Párt és „a Soros György portálján működő blog” jelentős részben külföldi pénzekből akar plakátolni. „Azzal dicsekednek, hogy dől hozzájuk a pénz” – vélekedett a CÖF–CÖKA. A szervezetek felhívták arra is a figyelmet, hogy „Szigetvári Viktor mind a mai napig nem hozta nyilvánosságra, milyen külföldi forrásokból finanszírozta politikai alapítványát”.

„Rossz ómen az ellenzéki plakátháborút folytatóknak, hogy az MSZP volt elnöke, Mesterházy Attila éppen a mai napon vesztett jogerősen pert a CÖF-fel szemben általa indított plakátperben” – zárult a CÖF–CÖKA közleménye. A Hír TV is beszámolt ma róla: a másodfokon eljáró bíróság szerint nem sértett személyiségi jogokat a CÖF, amikor plakátjain bűnözőként ábrázolta Mesterházyt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »