Citromdíjként banánt kapott Újbuda deviáns alpolgármestere Novák Elődtől

Citromdíjat nyert egy szavazáson a legnépesebb kerület, Újbuda alpolgármestere, s ezt banán formájában adta át a testületi ülésen Az év képviselője címet elnyert Novák Előd, míg a homoszexualitásával gyakran kérkedő Barabás Richárd örömmel át is vette a Mi Hazánk napirend előtti felszólalásának végén, László Imre polgármester viszont rendre utasította.

Hírdetés

2021 legjobb, legaktívabb, leginkább lakosságbarát képviselője címért indított széles körben meghirdetett szavazást az ország ötödik legnagyobb önkormányzatát adó Újbuda független hírlapja, a Lokalpatriota.net. Több mint kétezer szavazat alapján Novák Előd, a Mi Hazánk képviselője (aki egyben helyi országgyűlési képviselőjelölt is) lett az első, míg az ún. aranymálna díjat a legrosszabb megítélésű képviselőként a Párbeszéd országos szóvivője, Barabás Richárd alpolgármester kapta.

A szavazatok tekintetében mínuszban végzett a Párbeszéd politikusa, miután szavazatainál több kedvelést kapott az a „citromdíjat” kezdeményező hozzászólás: „Aranymálna díjat javaslok a másságával kérkedő, annak propagandáját másokra erőltető Barabás Richárdnak”. Barabás Richárd egyszemélyben döntött, hogy az ARC óriásplakát-kiállítás Újbuda-különdíjasa egy homoszexuális propagandaplakát lett, mellesleg több tízmillió forint közpénzzel támogatták a kiállítást. Barabás „2021 sikerei” közt decemberben újra közzétett egy másik LMBTQ-propagandát, mely a legnépesebb kerület támogatásával valósulhatott meg. Szintén Barabásnak köszönhető az „LMBTQ Néptáncműhely” és a „Kultúrmaszti” nevű események önkormányzati támogatása, míg Novák Előd ellen még eljárás folyik a szivárványos zászló újbudai polgármesteri hivatalról történt leszedése miatt.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »