Cikk sorozat a Soros-hálózatról a Magyar Nemzetben

 

 

Soros Györgyről szemforgató álobjektivitással szeretik azt állítani, hogy „ellentmondásos figura”, hogy „vegyes” a megítélése.

Ugyanez állítható Hitlerről, Sztálinról, Ceausescuról vagy Pablo Escobarról. Továbbá minden olyan, komoly hatalommal bíró emberről, akit egyrészt mélységes gonoszság és gátlástalanság jellemzett, másrészt volt kellő pozíciója, pénze, befolyástőkéje ahhoz, hogy  megteremtsen és forgalomban tartson magáról egy, a valóságtól teljesen eltérő imázst.

Minden önkép-ápoló zsarnoknak, bűnözőnek vagy magát filantrópnak beállító gátlástalan pénzügyi spekulánsnak vannak fizetett propagandistái és vannak valódi, őszinte hívei.

Mivel Sorosnak és általában a globalista háttér-hatalmi hálózatnak a rendszere sokkal körmönfontabb, mint a diktátoroké, így sokkal több az őszinte híve is, aki úgy véli, hogy egy jobb világért harcol, a legnemesebb emberi eszmékért, miközben valójában saját kultúrájának elpusztításában segédkezik.

Hírdetés

Soros György azért került a nemzeti oldal kommunikációjának középpontjába, mert tevékenysége sokkal jobban dokumentált, mint másoké, vele illusztrálható az a diabolikus „pusztító világerő”, mely az európai kultúrát módszeresen számolja fel, másrészt ő nyíltan meg is mondja mit akar, nem köntörfalaz, fehéren feketén elismeri, hogy a nemzetek és nemzetállamok megszüntetése a célja.

A migráció felhasználásával, támogatásával, propagálásával pedig a 1925-ös Coudenhove-Kalergi terv, a kevert fajú, kevert kultúrájú Európa megteremtése, amiről persze kevesebb szó esik. (E terv egyébként azért siklik félre, mert nem „multikultúra” lesz itt száz éven belül, hanem a domináns iszlám kultúrának alávetett keresztény kultúra-töredékek.)

A Soros-féle módszerekről olvashattunk már kiválóan adatolt tanulmányt magyar nyelven Schmidt Mária blogján, de nagy példányszámú napilapban most jelent meg először egy kiváló sorozat, melyben egy rejtett hálózatra, valamint a Soros birodalom működésének egyik dimenziójára, s egy konkrét kulcsfigurájára, Gerald Knausra vetül fény. (lásd itt: https://magyarnemzet.hu/dossziek/a-soros-halozat-karmestere/)

Azt nyilván nem lehet elérni semmiféle tényfeltárással, hogy a fizetett Soros-ügynökök holnaptól elismerjék a világ elé tárt tényeket. Folytatódik majd a mellébeszélés, félremagyarázás, ködösítés.

Ahhoz viszont hozzájárulhat ez a cikk-sorozat, hogy csökkenjen azok száma, akik a fősodratú maszlag által befolyásolva őszintén hiszik, hogy Soros egy nemes, humánus ügy képviselője.

 

Borbély Zsolt Attila


Forrás:bzsa.blogspot.com
Tovább a cikkre »