Cigányterror Borsodban: egy vállalkozó a helyi hazafiak segítségét kéri

Alább olvasható a levele:

Tisztelt Kuruc.infó!

Az alábbi problémában kérném a segítségüket, vagyis inkább a borsodi hazafiak segítségét.

Mi, azaz a párom és én gyakorlatilag családi vállalkozásban üzemeltetünk egy kis szórakozóhelyet Borsod megye egyik városában. A helyről tudni kell, hogy ez egy 250 férőhelyes kis klub, ami 2014. december 13-án nyitott, nem nagy sikerrel sajnos. Azóta is szenvedünk. Szerveztünk jótékonysági bulikat gyűjtést a rendőrség és a tűzoltóság munka közben megsérült alkalmazottjai részére is, amiről a tűzoltóktól elismerést is kaptunk, a rendőrök szartak az egészre (mit is vártunk)…

Szívünk-lelkünk és a nehezen összekuporgatott családi vagyon is benne van ebben a helyben, és mivel mindent a legnagyobb tisztességgel, és minden szabályt betartva csinálunk így nem is gyarapodunk belőle. De sajnos most hétvégén még ennél is rosszabbra fordult a helyzet.

Tudvalevő, hogy voltak cigány vendégeink, akik tudtak viselkedni, sőt, megtisztelve érezték magukat, hogy be lettek engedve. Ennek fényében egymás közül is szűrték ki azokat, akik nem odavalók. De most pénteken azaz 2-án elszabadult a pokol. Pár helyi drogos cigány nem bírt a vérével (jelzem, ezek nem törzsvendégek), és kötekedtek fűvel-fával. A biztonságiak ugyan közbeléptek, de a cigány fairplay itt is működött, azaz az egy az egyben csak addig ment, míg a biztonságiak nem kerültek nyerő helyzetbe. Ekkor kb. egy tucat feldühödött, magából kivetkőzött cigány vetette rájuk magát (2 biztonsági őrre 12 cigány), amit a bejárathoz kiérkezéskor megláttam, és mérlegelés nélkül 2 flakon Defenol gázsprayt fújtam a retkekre, megmentve így a két biztonsági ember életét. Nem túlzás, hogy ez mentette meg őket! A sérülések: az egyik biztonsági őrnek a szeme felrepedve, és teniszlabda nagyságúra dagadt, a másik súlyos volt… Nyílt fejsérülés, eszméletvesztés, átmeneti amnézia, 14 öltéssel varrták össze a fejét. Természetesen értesítettük a mentőket, rendőröket egyaránt. Amíg kiértek, a "keménymag" még visszajött egy életveszélyes fenyegetésért, hogy mind megleszünk ölve, ki leszünk belezve stb., mellesleg nap mint nap innen onnan "tolmácsolva" megkapjuk ezeket a fenyegetéseket.

Azóta félünk!

Hírdetés

Sajnos állítólag van is okunk rá, mert olyan cigót sikerült pont telibe fújni, akinek az ismeretségi köre elég rossz nevű a környéken.

Jöhet a kérdés jogosan, hogy akkor miért nem alkalmazunk több biztonsági őrt. A válasz egyszerű: mert ez egy családi vállalkozás, politikuskötődések nincsenek, és a családunk világ életében munkás család volt, így ebbe a helybe ment bele mindenki vagyona, de még a gyermekeinké is. És mivel minden teljesen legálisan csinálunk, az 50-60 fős közönség nem tudja a helyet fenntartani. De nem szeretnénk feladni, szeretnénk egy hangulatos, családias szórakozóhelyet létrehozni, még ha ez most lehetetlennek tűnik, ez után az eset után meg főleg…

Ezért kérném a segítségetek: olyan hazafiakat keresnék, akik józan életűek, nem ijednek meg a saját árnyékuktól, bírják a diszkózenét (persze a kellemesebb dallamokat), és maximum fogyasztásért és ételért el tudnának jönni "szórakozni", és ha gond van, akkor tudnának segíteni. Tudom, hogy ez nagy kérés, és kissé pofátlan is, de végelkeseredésemben már nem jut más eszembe. Ugyanis ha ez a helyzet most így marad, hamarosan zárhatunk, és belebukjuk az életünket, a családunkat, és mindent, amit közel 25 év alatt, a szüleink pedig bő 40 év alatt összeszedtek. Szóval nekünk és a teljes családunknak vége.

Ha van rá módjuk, kizárólag borsodi hazafiak lennének jók, mert sajnos úgy állunk, hogy még üzemanyagot sem tudunk fizetni (csőd széle).

Ha esetleg a hazafiak közül valaki, vagy valakik érdeklődnének, az elérhetőségem: [email protected]

Köszönettel és tisztelettel:

egy elkeseredett és rettegő vállalkozó


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »