Cigánytartományt követel a fajtiknak egy sötét gittegylet, mert nem jött össze az alapjövedelmes dőzsi

Cigánytartományt követel a fajtiknak egy sötét gittegylet, mert nem jött össze az alapjövedelmes dőzsi

Népszavazási kezdeményezést nyújtott be szerda délután az Opre Roma Demokrata Néppárt a Nemzeti Választási Irodához (NVI). Céljuk nem kevesebb, mint hogy önálló cigány tartomány jöjjön létre négy északkelet-magyarországi megyében. Szerintük a hazai roma és nem roma elit korruptsága és a megváltozott etnikai viszonyok is indokolják a terület autonómiáját – írja a Magyar Magyar Nemzet.

„A türelmünk elfogyott! A kormány és az aktuális politikai kör évek óta siketnek, némának, vaknak és mozgásképtelennek tetteti magát! Javaslatainkra, felvetéseinkre, kéréseinkre, kérdéseinkre, kritikáinkra nem reagálnak, nem válaszolnak, vagy indoklás nélkül elutasítanak, támadnak bennünket!” – fogalmaznak közleményükben.

Elnöküket, Kamarás Istvánt és "komoly cigány embereit" az NVI épülete előtt faggatta a lap.

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239469&hash=c48c3588c0d4df4d

Cigányellenes terror, antiszemitizmus, rasszizmus stb.

Hírdetés

A kötelező panelek mellett arra kéri a "gádzsó elitet" Facebook-bejegyzésében Kamarás, hogy "száljanak magukba". Hasonló magyarságtól zeng végig a cigány zseni szinte olvashatatlan színvonalú irománya. Panaszkodik amiatt, hogy munka helyett szegények segélyeket kaptak, de a szakpolitikai megoldás persze szerinte mégis az alapjövedelem lenne, amiről szegénykék nem szavaztathattak. Tárgyalni már nincs miről, nekik saját tartomány kell, "egyenlőre".

(Kuruc.info)

Korábban írtuk:

Egy cigány párt területi autonómiát szeretne – Jobbik: még a gondolatát is elutasítjuk

Nem elég már a segély az adónkból: egy volt KDNP-s cigány a "legradikálisabb nyomásgyakorlási folyamatokkal" fenyegetőzik, ha fajtársai nem kapnak 100-200 ezres "feltétel nélküli alapjövedelmet"


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »