Cigányfajzatokra gerjedő ribanc volt a Bécsben egy néger által megölt "szegény amerikai dajka"

Cigányfajzatokra gerjedő ribanc volt a Bécsben egy néger által megölt "szegény amerikai dajka"

Egy bécsi bíróság életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte azt a gambiai "menekültet" (tényleg menekültnek nevezi a hírt közlő Zsindex, idézőjelek nélkül), aki idén januárban meggyilkolt egy osztrák fővárosban tanuló 25 éves amerikai nőt. Az első fokú ítélet nem jogerős.

A 25 éves Lauren M. babysitterként is dolgozott. Januárban nem ment a gyerekekért az iskolába a megbeszélt időben, a család ezután értesítette a rendőrséget. Félmeztelen holttestét a saját lakásában találták meg egy matracon fekve, körülötte égő gyertyákkal. Megfojtották.

A nőn megtalálták a 24 éves, gambiai Abdou I. DNS-ét. A négert végül egy svájci menekültügyi központban sikerült megtalálni.  Letartóztatták, majd Svájc kiadta Ausztriának.

A sajtó a gyilkosságot eredetileg úgy tálalta, hogy az amerikai lány önzetlenül segíteni akart a számára ismeretlen, analfabéta "menekült férfin", mire az megerőszakolta és megölte őt. Mint kiderült, az ügy bonyolultabb ennél.

Hírdetés

Az amerikai nő germanisztikát tanult Bécsben. Önkéntesként bekapcsolódott az Ausztriába érkező betolakodók segítésébe, és német tanfolyamokat tartott nekik. Itt ismerte meg a a gambiait, aki eredetileg Olaszországban regisztráltatta magát menekültként, és – micsoda meglepetés – illegálisan tartózkodott Ausztriában.

Az amerikai egyetemista és a gambiai között "intim kapcsolat" alakult ki. Együtt éltek a nő kis lakásában, amihez a négernek kulcsa is volt. A férfi úgy jellemezte kettejük kapcsolatát, hogy "jó barátságban" voltak egymással. A bírósági tárgyaláson azt is állította, ő látta el drogokkal az amerikai nőt, amiért ő szexszel fizetett neki, erre azonban a bíróság szerint semmilyen bizonyíték nincs.

Kétségtelen, hogy a vádiratban az ügyészség is "szexuálisan nyitottnak" nevezte a nőt. A gyilkosság éjszakán a nő lakásán két afgán férfit látott vendégül, köztük egy 15 éves "fiút", akikkel szintén intim kapcsolatba került.

Amikor a gambiai a lakásba érkezett, barátnőjét a két férfival az ágyban találta. A két afgán elment, ezután történt a gyilkosság. A néger azzal védekezett, hogy nem szándékos gyilkosság történt, "szexuális játék" közben fulladhatott meg a barátnője, amikor az arcát a párnába nyomta.

Korábban írtuk: Újabb tragikus tanulság: ezért nem költözünk össze afrikaiakkal


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »