Cigányaink általi jó hírünk a világban, sokadik rész: "magyar" emberkereskedőket ítéltek el Nagy-Britanniában

Cigányaink általi jó hírünk a világban, sokadik rész: "magyar" emberkereskedőket ítéltek el Nagy-Britanniában

A "magyar" Csömör Csaba és fiai Magyarországról szállították a nőket az Egyesült Királyságba, ahol bordélyokban kényszerítették őket prostitúcióra – írja a Daily Mail. És ami nálunk elképzelhetetlen: a cigány és két fia összesen 29 év börtönt kaptak.

A fenti képeken látható ősmagyarok négy éven keresztül, 2013 és 2017 között végezték értékteremtő munkájukat, ebben segítségükre volt ez a két bájos hölgy:

Hírdetés

Az idősebb Csömör nyolc évet kapott, női segítőtársai hat-hat évet, ifjabb Csömör Csaba, aki a cikk szerint magát szerényen "Il Capo dei Capi"-nak, azaz a főnökök főnökének nevezte, 13 éven át főnökösködhet a börtönben a nála sokkal színesebb bűnözők között, Róbert nevű testvére pedig nyolc évet fog ülni.

Volt egy másik segítőjük is, Varga Julianna, őt két évre vonták ki a forgalomból:

"Gyspies, not Hungarians" – próbálják magyarázni honfitársaink az esetről hírt adó rendőrségi Fb-oldal hozzászólásai között:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fderbyshireconstabulary%2Fposts%2F10156922284283000&width=480&show_text=true&height=597&appId

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »