Cigány „újságíró” gyalázza a Kispest elhunyt vezérszurkolóját – itt az elérhetősége

Cigány „újságíró” gyalázza a Kispest elhunyt vezérszurkolóját – itt az elérhetősége

Tragikus esemény történt az elmúlt napokban: elhunyt Bordás Gergő, akit szurkolói körökben Bordiként ismertek, és a Kispest vezérszurkolója volt. Autóbalesetet szenvedett, az életéért még napokig küzdöttek, de sajnos nem tudták megmenteni. Megemlékezett róla a Nacionalista Zóna is, amelyet alább közlünk.

Egy harcos itt hagyott minket
Bármilyen közösség vezetőjének lenni különleges kvalitások meglétére vall az adott közösségen belül.
Aki ismeri a lelátók kemény, hierachikus világát, az tudja, nem mindenkiből lesz ott vezér, akinek egyetlen kézmozdulatára ezrek rezonálnak. Csak a leginkább rátermettek állhatnak oda fel, a capo állványra, főleg egy nagy méretű tábor, közösség elé. Akik olyan nemes karakterjegyeket hordoznak magukban, amelyeknek a megléte ösztönös tiszteletet vált ki mindenkiből, aki megismeri, és amelyek a modern világban egyre inkább kiveszőben vannak.
Bordi, vagyis Bordás Gergő (†29) egy ilyen ember volt, minden hibájával együtt – hatalmas nagy szívvel, ami miatt annyian szerették és tisztelték őt. Nem csak Kispesten, de a riválisok is, akik együtt aggódtak és imádkoztak érte az elmúlt napokban.
Igazi harcos volt, a szó nemes, valódi értelmében. Ezt bizonyította akkor is, amikor az elsők között jelentkezett a European Fight Night-ra (EFN), hogy aztán elsőként léphessen szorítóba. De többször velünk volt utcai megmozdulásokon vagy megemlékezéseken. Élete utolsó küzdelmét a Földön elveszítette, tiszteletünket azonban harcos mentalitásával örökre kivívta. Isten veled, Bordi!

Sajnos azonban nem csak az emlékezésről szólnak ezek a napok, erről tett egy Horváth András nevű cigány "újságíró" (korábbi tevékenységéről itt olvashatunk).

Hírdetés

De érdemes megnézni, kegyeletsértő bejegyzése alá milyen hozzászólások érkeztek társai részéről. Természetesen ezzel nincs semmi gondja a Facebooknak, ez belefér az ún. "közösségi alapelvekbe".

De, hogy ne legyen azért annyira felhőtlen az öröme, portálunk birtokába jutott a kegyeletsértő cigány telefonszáma, természetesen közzé is tesszük, íme:

0670/323-6071

Ez pedig a feltételezett címe:

1133 Budapest, Pannónia utca 85.

Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »