Cigány támadás… Az erőszak nem hozza vissza a stroke-os beteget..

Facebook-oldalán ismertette az esetet tegnap az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet: Intézetünk feljelentést tett egy a közelmúltban lezajlott szomorú esemény miatt…Kötelességünk, hogy dolgozóink védelme és a betegellátás folyamatosságának fenntartása érdekében az esetről készült jegyzőkönyveket csatolva, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak ügyében ismeretlen tettes ellen feljelentést tegyünk…

Mentővel érkezett Intézetünkbe egy súlyos stroke-os beteg, az agytörzset károsító stroke után. A gyors és sikeres katéteres beavatkozást követően sajnos újabb agyi infarktus alakult ki, emiatt azonnali koponyafeltáró műtétet végeztünk, koponyán belüli nyomásmérőt helyeztünk el és gyógyszeres kezelésben részesítettük betegünket.

Hírdetés

Vannak olyan esetek, amikor tudomásul kell vennünk: a legsúlyosabb eseteket a legmodernebb eljárások és szakembereink kiváló munkája ellenére sem tudjuk uralni. Van, amikor elveszítjük a csatát… Betegünk sajnos eltávozott. A család mély gyászában osztozunk, a gyász elviseléséhez minden segítséget megadunk, de Intézetünk – dolgozóinak védelmében – minden esetben fellép az olyan erőszakos fenyegetések ellen, amelyek ezt követően érkeztek hozzánk.

Az Intézetünkben jelen lévő család tagjai kiabálva, életveszélyesen fenyegetőzve leköpték a szomorú hírt közlő intenzív terápiás szakorvosunkat, és olyan helyzet alakult ki, hogy a XIV. kerületi Rendőrkapitányság azonnali segítségét kellett kérnünk.

Köszönjük a Rendőrség gyors reagálását: néhány percen belül két mikrobusznyi rendőr érkezett, gyorsan, erőteljesen és hatékonyan helyreállították a rendet. Az eset idején Intézetünkben tartózkodó betegeinktől és hozzátartozóiktól elnézést kérünk, megértésünket köszönjük. Kötelességünk, hogy dolgozóink védelme és a betegellátás folyamatosságának fenntartása érdekében az esetről készült jegyzőkönyveket csatolva, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak ügyében ismeretlen tettes ellen feljelentést tegyünk.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »