Cigány ragadozók Érden: addig ütötték áldozatukat, amíg a földre került, így szerezték meg a hátizsákját

Cigány ragadozók Érden: addig ütötték áldozatukat, amíg a földre került, így szerezték meg a hátizsákját

Az Érdi Rendőrkapitányságon eljárás indult rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A nyomozás adatai szerint két cigány 2018. október 30-án 5 óra körüli időben Érden, a Budai úton egy jegypénztár közelében megtámadta a sértettet, akit bántalmaztak, majd az ütésektől földre eső férfi hátizsákját – benne mobiltelefonjával és egyéb személyes tárgyaival – elvették, és elmenekültek a helyszínről.

Hírdetés

Az érdi nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, Völgyi Adrián 19 éves érdi lakost, valamint Huttka Martin Richárd 19 éves tárnoki lakost, akik ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki.

Az Érdi Rendőrkapitányság a Police.hu-n kéri, hogy aki a fényképeken látható cigányokat felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatosan információval rendelkezik jelentkezzen – munkaidőben – személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon (2030 Érd, Felső utca 4. szám), vagy haladéktalanul hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »