Cigány párt Toroczkainak: "Észak-Magyarország Roma Tartomány néven" akarunk autonómiát

Az országgyűlési képviselőnk, dr. Apáti István a parlamentben fog felszólalni azok ügyében, akik Roma Tartományt szerveznek, s 4 megyét szakítanának ki a hazánkból, egyúttal a Mi Hazánk feljelentést tesz az alkotmányos rend elleni szervezkedés bűntett elkövetése miatt – írja bejegyzésében a Mi Hazánk elnöke.

Opre Roma Párt üzenet

Hírdetés

Kamarás István, a Magyarországból 4 megyét kiszakítani akaró Opre Roma Párt elnöke az alábbi videóüzenetet küldte nekem. Mielőtt mosolyogva legyintenénk egyet, megjegyzem, hogy ugyanezen a napon egy privát üzenetet is kaptam egy "Horváth Sándor" nevű (vagy álnevű) felhasználótól (változtatás nélkül közlöm), íme: "Csak egy jó tanács a Romáktól vagy vissza veszel magadból és nem szítod a tüzet vagy nagyon nagy bajok lesznek ! Ne akarj Polgárháborút mert nem lesz jó vége ezt vésd be az agyadba! Ha azt gondolod nem készül a roma társadalom ellenetek tévedsz! Nem kis falusi eldugott zugokban élő Romák üzenik ne keresd a bajt!" – eddig az idézet. Nos, amikor 2016-ban betiltottam a mecsetépítést és burkaviselést Ásotthalmon, s ezt a hírt világgá kürtölte a nemzetközi média, számos muszlim mellett még az Iszlám Államtól is kaptam fenyegető üzeneteket. Mindezek után nyilván ezek a mostani fenyegetések is hatástalanok, de érdemes megosztanom, mert felhívják a figyelmet arra a súlyosan elhibázott politikára, amit az eddigi kormányok műveltek. Az országgyűlési képviselőnk, dr. Apáti István a parlamentben fog felszólalni azok ügyében, akik Roma Tartományt szerveznek, s 4 megyét szakítanának ki a hazánkból, egyúttal a Mi Hazánk feljelentést tesz "az alkotmányos rend elleni szervezkedés" bűntett elkövetése miatt.

Posted by Toroczkai László on Tuesday, March 5, 2019

Érdekesség, hogy a videón látható Kamarás István a 2000-es években a Jobbik albertirsai alapszervezetének volt a vezetője…


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »