Cigány jókívánság a megemlékezőknek: ahány mécsest meggyújtotok, a családotokra gyújtsátok!

Cigány jókívánság a megemlékezőknek: ahány mécsest meggyújtotok, a családotokra gyújtsátok!

Több mint kétórás élő videóban gyalázza folyamatosan a Deák téren meggyilkolt fiatalok emlékét és fenyegeti a Mi Hazánk Mozgalom vezetőjét Horváth Béla – írja az elemi.hu.

Hétfő este élő adással jelentkezett Facebook-oldalán a büntetett előéletű Horváth Béla, aki korábban is gyalázta már a magyarokat, fenyegette a Mi Hazánk Mozgalom vezetőit, és cigányokat toborzott a párt Horthy-felvonulása ellen szervezett "antifasiszta" demonstrációra. Horváth többször is üzen a videóban Toroczkai Lászlónak, a Mi Hazánk elnökének:

Toroczkai, neked üzenek most élő adásban, így neked. Mert te azt mondod mindenkinek, hogy te a gyilkost fellógatnád. Ki az anyád picsája vagy te, hogy te fellógatol bárkit? Meg egyáltalán ki vagy, te rohadt köcsög? Ki vagy te, hogy te fogod magad és vonulgatsz a kutyáiddal fölfele? Érted?

Rögtön a videó elején kitér a kettős gyilkosság áldozataira is, akiket ekkor még csak „náci valaminek” nevez:

Figyelj már ide, Toroczkai! Most akarsz mécsest gyújtogatni, meg menni fölfele meg fáklyákat, meg satöbbi? Egyáltalán tudod, ki volt az, aki megölte azt a két náci valamit?

Majd az egész magyarságot nácizza:

Hírdetés

Az, hogy ezek a büdös szájú, rohadt, náci magyarok mit csinálnak, némelyik, tisztelet a kivételnek, mert nem minden magyarról beszélek én, csak ezekről a szerencsétlen faszszopókról, érted, aki olyan, mint te! Ha megölnek valakit, az nem számít, akkor nem vonulgatsz. Nyugodtan ültök a seggeteken, még tapsoltok is. Ha egy cigány csinál valamit, akkor mentek oda tömegesen felvonulni. Hát nem unjátok még ezt a faszszopó, fajgyűlölős kurva anyátokat? Hát nem nőttél még ki ebből, Toroczkai?

Később konkrétan meg is fenyegeti a pártelnököt:

Találkozzunk már! Én nem beszélgetni hívlak, haver, egy ringbe, hogy beszélgessünk, érted, hogy egymással megbeszéljük a dolgokat. Nem. Találkozzunk ketten, én nem kávézni hívlak, én eltöröm a…

A magas színvonalúnak jóindulattal sem nevezhető eszmefuttatás során visszaemlékezik a Horthy-felvonulásra is, ahol, annak ellenére, hogy ő is lelkesen toborozta ismerőseit „sajnos csak 50-60 cigány volt ott.”

Békésen megcsinálja Toroczkai, amit akar. Végigmehettek lovon, Horthynak leszopták a faszát Pesten, annak a köcsögnek, értitek?

A több mint kétórás videó alatt többször is visszatér a Deák téri kettős gyilkossághoz, és mindvégig az áldozatok emlékét gyalázza.

Sajnáljuk itten, láttam a sok aláírást, hogy részvétünk a családnak. Nyugtassa az Isten! Részvétünk a családnak. Hát miért? Ha az a náci kutya lehet, hogy hamarabb szúrt volna oda a cigánynak, vagy a másiknak, akkor most mi lenne? Hát pont így jött ki a lépés. Nem? A náci… Figyeljetek ide! Én nyíltan beszélgetek és így élesbe. Mi a nácik ellen vagyunk, egy. Nem fogom sajnálni a nácikat, kettő. Hát ha megölték…Nem a mi dolgunk elintézni, nem a mi dolgunk bíráskodni. Ezek mennek mécsest gyújtogatni. Hát ki vagy te Toroczkai, hogy egyáltalán mehetel tüntetni? Ki a rák vagy, te szerencsétlen büdös köcsög?

Ez a csávó, aki megölte ezt a két szerencsétlen náci ivadékos kutyát, hogy baszták volna szájba az anyjukat még kiskorukba, mert ők utálnak minket, mint a szart. Nem kell itten beszélgetni, hogy mondták a sok aláírásba, hogy izé, részvétem a családnak, részvétem ide, hát részvét a faszom. Nem kell nevelni úgy a zabidat, hogy fajgyűlölő legyen, náci legyen.

Horváth arról is beszél, reméli, lesz olyan a cigányok között, aki megzavarja a csütörtökre szervezett megemlékezést.

A lényeg az egészben az, hogy aki megy ilyen mécsesgyújtásra most a Toroczkaival, a kutyái, menjetek, de azt kívánom, Toroczkai, hogy a rák egye ki a gyomrodat. Hogy ahány mécsest meggyújtotok, azt mindet a családotokra gyújtsátok meg, nácik! Azt kívánom nektek. Az az ember lesz ember a szemembe, aki odamegy és meggátolja azt, hogy ezek a faszszopók mécsest, meg satöbbi.

A több mint kétórás videó megtekintése nem embernek való, de itt egy rövidített változat:

//videa.hu/player?v=DVnbayUsE8hs0hWM


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »