Cigány bátorság: ketten vertek meg és raboltak ki egy 84 éves asszonyt – ellőgépeik eközben az utcán figyeltek

Cigány bátorság: ketten vertek meg és raboltak ki egy 84 éves asszonyt – ellőgépeik eközben az utcán figyeltek

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya nyomozóinak közreműködésével 2020. december 9-én elfogták B. Gy. 32 éves és B. F. 38 éves nyírmihálydi lakosokat. A két férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2020. szeptember 27-én betört egy nyírmihálydi asszony házába, ahol az egyedül élő 84 éves nőt a földre kényszerítették, bántalmazták, közben kitépték a fülbevalóit, és azokkal együtt távoztak.

Hírdetés

A nyomozás adatai szerint a férfiaknak társaik is voltak, akikkel közösen állapodtak meg abban, hogy bemennek az asszonyhoz, és ott pénzt fognak szerezni. A rablásban velük együtt részt vevő 30 éves férfi jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, felkutatása és elfogása érdekében a rendőrség elfogatóparancsot adott ki.

Két nő is a férfiakkal tartott, ők a ház közelében megálltak, és a környéket figyelték, hogy társaikat nehogy megzavarják. A nyomozók a két férfit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. R. T.-né 28 éves és T. A. 22 éves nyírmihálydi lakosokat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki, ők a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhetnek – közölték a Police.hu-n.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »