Cibulková megkezdte „büntetése letöltését”: A tesztelésénél segédkezik

Cibulková megkezdte „büntetése letöltését”: A tesztelésénél segédkezik

Ahogy arról portálunkon már beszámoltunk, Dominika Cibulková egykori teniszcsillag, akit férjével együtt protekciósan oltottak be koronavírus ellen, hamut szórt a fejére és önkéntesnek állt. Az egyik pozsonyi tesztelőhelyen segédkezik.

Talpig védőruhában állt szolgálatba kedd reggel a ma már csak celebszerepben tündöklő egykori teniszcsillag, aki a műszak előtt újra megismételte, szeretné támogatni a koronavírus elleni oltást, még ha ő egy kicsit sietett is vele.

– válaszolta az újságírók azon kérdésére, mennyi ideig lesz a tesztelőhelyen.

Dominika adminisztratív feladatokat fog ellátni – a teszteltek listáját vezeti. Nem zárta ki, hogy más napokon is besegít, de elsőbbséget most nála a kisfia élvez, akit még mindig szoptat.

Hírdetés

A volt teniszező férje, Michal Navara nincs ott a tesztelésnél. Cibulková azzal vette védelmébe, hogy férje mindig szívesen segít, de most otthonmaradt 7 hónapos kisfiukkal.

– mondta.

Hogy esetleg más napokon a férje jelentkezik-e önkéntes munkára, azt még nem tudni. Egy azonban biztos, rengeteg lehetőségük lesz még erre, hiszen a teszteléseknek egyhamar nem lesz vége.

Cibulková a második adag vakcinát 3 héten belül kapja meg. Az első oltás után nem panaszkodott mellékhatásokra, csak a karizma volt befeszülve az oltás helyén, mondta az újságírók hada előtt.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »