Chuck Norrissal kampányol az izraeli előrehozott választáson a Likud

Chuck Norrissal kampányol az izraeli előrehozott választáson a Likud

Ma zajlanak Izraelben az előrehozott parlamenti választások, és hétfő este dobta be a jelenleg kormányzó, hírhedt Likud párt az alábbi kampány videót Chuck Norrissal.

A zsidó hagyomány szerint a kedd szerencsés napnak számít, írta az MTI helyszíni tudósítója, mert Isten a világ teremtésekor ezen a napon kétszer mondta, hogy „így jó”, s ezért a zsidó államban kedden tartanak minden parlamenti választást.

Az alábbi videón Chuck Norris az amerikai kongresszus előtti Netanjahu beszédre hivatkozva kéri a választókat, hogy szavazzanak a jelenlegi elnökre, mert neki megvan a bátorsága szembeszállni az Izraelt és az Egyesült Államokat is fenyegető gonosszal.

Hírdetés

Egyetlen érdekes kérdés merült csak fel bennem a kis kampányfilm nézése közben, hogy vajon most kire is gondolhat? Netán arra az Iránra, akivel most készül az Egyesült Államok megállapodást kötni? Vagyis ezzel most Chuck Norris nem csak izraeli választásokba avatkozik be, de ezzel egyben bírálja az amerikai külpolitikát is?

„Chuck Norris vagyok, és üdvözölni szeretném, minden izraeli barátomat.

Láttam Netanjahu miniszterelnök beszédét a kongresszus előtt, és egy olyan embert láttam, aki teljes szívéből és lelkéből szereti az országát. Ezenkívül egy erős vezetőt is láttam benne, amely létfontosságú Izraelben élők számára.

Három filmet forgattam Izraelben, amelyek közül a Delta Force a kedvencem, és közben sok barátot szereztem. Hihetetlen az Önök országa, és azt akarjuk, hogy ilyen is maradjon. Ezért is fontos, hogy olyan ember maradjon a vezetőjük, akiben megvan a bátorság és az előrelátás képessége, hogy szembeszálljon a gonosz erőkkel, amelyek nem csupán Izraelt, hanem az Egyesült Államokat is fenyegetik. Ezért arra kérem Önöket, hogy szavazzanak Benjamin Netanjahu miniszterelnökre.

Köszönöm, hogy meghallgattak.”


Forrás:nemzeti.net