Chris Cuomo, CNN: ha egy 12 éves lány nem akar egy magát nőnek képzelő férfit látni a lányöltözőben, akkor toleranciára kell tanítani!

Chris Cuomo, CNN: ha egy 12 éves lány nem akar egy magát nőnek képzelő férfit látni a lányöltözőben, akkor toleranciára kell tanítani!

A tapasztalt olvasók tisztában vannak azzal, hogy a kultúrmarxista felforgatók és agitátorok lépésről lépésre próbálják undorító ötleteiket a társadalom torkán lenyomni, mert ha azokat egyszerre zúdítanák az emberekre, rögtön visszatetszést keltenének. Nos, Chris Cuomo, a CNN műsorvezetője egy ilyen kis lépést tett meg nem is olyan régen.

Miről is van szó?

Egy @PurportedPundit nevű Twitter-felhasználó, aki négygyerekes konzervatív apa, ezt a bejegyzést tette:

Mit mondasz egy 12 éves lánynak, aki nem akar péniszt látni az öltözőben?

A CNN-es Chris Cuomo így reagált:

Azon tűnődöm, hogy ő [a lány] a probléma, vagy a túlzottan óvó és intoleráns papája. Taníts toleranciát!

Ekkor kapcsolódott be az üzenetváltásba Mark Dice, egy ismert médiaelemző és YouTube-betyár, aki videóival a ballibek hazugságait, valamint a zombiszerű kaliforniaiak és az 1980-1995-ös millenáris nemzedék ostobaságát szokta leleplezni. Ő ezt írta:

A CNN-műsorvezető @ChrisCuomo azt mondja, hogy a lányok ’intoleránsak’, mert nem akarják férfiak péniszét látni a lányöltözőkben.

Később hozzátette:

JAVÍTÁS. @ChrisCuomo azt mondta, hogy a 12 ÉVES lányok „A PROBLÉMA”, mert nem akarnak péniszes embereket látni a lányöltözőkben. TE BETEG EMBER!!!

Chris Cuomo ezt válaszolta:

Találd meg nekem azokat az ügyeket, melyek meredek emelkedést mutatnak [az ezzel való visszaélésben]. A valódi kockázatot. Volt rá időd. Az USA Legfelső Bírósága okkal foglalkozott az üggyel. Olvastad a keresetleveleket?

Mark Dice ezután rámutatott a valós veszélyekre, mégpedig a lenti forrásnál is olvasható huszonöt legkirívóbb esetre, melyek Kanadában és az Egyesült Államokban történtek: voltak ott meztelenre vetkőzők, nőnek öltözött leselkedők és titokban videofelvételt készítők, nőkre szexuális céllal támadók, azaz mindenféle perverz.

Mindezt azért fontos tudni, mert a radikális homoszexuális követeléseket maradéktalanul támogató Target áruházlánc 2016 áprilisában bevezette a "transznemű" mosdóhelyiség-politikát, azaz hogy bárki oda mehetett be, amilyen neműnek éppen érezte magát. Szerencsére az amerikaiak egy jó része megőrizte az eszét, és bojkottot hirdetett a Target ellen, melynek hatására jelentősen esett a forgalmuk. Mivel azonban a kultúrmarxista felforgatás közel áll a Target vezetőségéhez, ezért nem engedtek, hanem még milliókat fordítottak a "transznemű mosdókra".

Hírdetés

Aki pedig látni akarja, hogy hogyan néz ki egy magát nőnek képzelő degenerált férfi, az itt megteheti:

Egy hétgyerekes, 52 éves apa látható fent, aki egy idő után kitalálta, hogy ő tulajdonképpen egy 6 éves kislány, és azóta így öltözik és él. A "transzjogok elismerése" pedig azt jelenti, hogy egy ilyen élőlény jogosan bemehet öltözni és zuhanyozni a lányöltözőbe, mert ha nem, az diszkrimináció.

Ezenkívül Mark Dice szólt arról is, hogy ez a lépés miatt csőstül fog jönni a baj:

Milyen mosdót fog a többi 29 (New Yorkban) törvényesen elismert nem használni? (Összesen 31 nem). #transzjogok = őrület.

New York City-ben ugyanis tényleg 31 "nemi önazonosság" közül lehet választani. Azok az üzletek pedig, melyekben az ilyen vásárlókat szándékosan más személyes névmással nevezik meg, mint ahogyan ők saját magukat azonosítják, azt kockáztatják, hogy akár százezer dollárnyi pénzbüntetést is kaphatnak a város Emberi Jogi Bizottságától. (Megjegyzés: az angol nyelvben van férfi „ő” és a női „ő”, azaz he és she, azonban a gendermozgalmak erőltetik az olyan általuk kitalált, normális ember által nem használt személyes névmásokat, mint a ze és hir.) Egy városi tisztségviselő megerősítette, hogy ezeket a nemi önazonossági kategóriákat a diszkriminációellenes törvények védik, majd azt is hozzátette, hogy a lista nem kizárólagos, tehát tovább bővíthető.

Így találkozhatunk például olyannal, hogy nemhajlító (gender bender), kettős szellemű őshonos amerikai (two spirit), harmadik nemű (third sex), kombinált/semleges nemű (androgynous), nemileg tehetséges (gender gifted), mindennemű (pangender), vagy nemileg folyékony (gender fluid). Ha a magyar olvasó ezeket képtelen értelmezni, nincs egyedül, mert a józan amerikaiak is így vannak vele. Azt hiszem, nem árulok el meglepetést azzal, hogy New York City szellemisége ugyanúgy elüt Amerika normális részétől, mint ahogyan Budapest belvárosának romkocsmás momentumos buborékvilága különbözik a magyar vidéktől.

Zárjuk le a kérdést: a férfi, az férfi, a nő, az nő!

Javaslom, hogy mindenki tartsa nyitva a szemét, mert a fajtársi felforgatók és agitátorok biztos, hogy Magyarországon is elő fognak jönni a "transznemű" mosdó és öltöző ötletével. Ennek elhárítására az olvasók az alábbi logikus magyarázatokat is használhatják.

Először, akinek XY kromoszómája van, az férfi, akinek XX kromoszómája van, az nő. Bruce Jenner megváltoztathatja a nevét Caitlynre, Bob Tur megváltoztathatja a nevét Zoey-ra, hiszen a papír mindent elbír, valamint mindketten sebészileg eltávolíttathatják a külső nemi szerveiket, hiszen az is lehetséges, de ettől még egyikük sem válik nővé, hanem legfeljebb elméjükben beteg, amputált férfiak maradnak.

Másodszor, egy normális társadalomban az ilyen egyéneknek nem elismerés meg közös mosdó és öltöző, hanem elmeorvosi kezelés jár. Hogy miért? Mert ahogyan a magát Jézus Krisztusnak képzelő személy sem Jézus Krisztus, ahogyan a magát Napóleonnak képzelő személy sem Napóleon, úgy a magát nőnek képzelő férfi sem nő.

Harmadszor, aki az öltöző- és mosdóhasználatot a legközérthetőbben akarja megfogni, annak legyen segítségére az 1990-es Ovizsaru című filmben szereplő kisfiú által kimondott, a normális emberek között napnál világosabb tény:

A fiúknak péniszük, a lányoknak vaginájuk van.

Kérdés lezárva.

Hidra – Kuruc.info

Források:

CNN Host: Naked Men in Girl’s Locker Room with 12-Year-Olds Should Be Allowed

Top Twenty-Five Stories Proving Target’s Pro-Transgender Bathroom Policy Is Dangerous to Women and Children

Following Trans Bathroom Policy, Target’s Sales Tank

New York City Lets You Choose From 31 Different Gender Identities 


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »