CEU-s kitűző miatt vertek meg egy társaságot Budapesten

Megvertek, megrángattak egy háromfős társaságot szombat éjjel a Rácskert nevű szórakozóhelyen, a támadók egy CEU-t támogató kitűző miatt kezdtek őrjöngeni.

„Épp indulni készültünk, amikor megtámadott minket két nagydarab gyerek a CEU-s kitűzőm miatt. A haverunk (aki kb. 195 cm) repült a székek és asztalok közé.

Rólam letépték a kitűzőt, a kabátot, táskát, pulóvert. Közben azt üvöltötték, hogy szétvernek minket, nem tűrik meg maguk között az ellenségeiket, a provokátorokat, a liberálisokat

Hírdetés

írta Facebook-oldalán az egyik megtámadott férfi, aki később azonban eltávolította a bejegyzést.

A szórakozóhelyen egy biztonsági őr is volt, de nem lépett közbe, sőt, amikor kérdőre vonták, azt válaszolta, hogy „nem avatkozik közbe 2-2 emberes felállásokba”. A támadókat végül egy pultosnő csillapította le – írja az Index.

A Rácskert később közleményben kért elnézést a történtek miatt, és jelezték, hogy a biztonsági őr többé nem léphet be a helyre, nem csak dolgozóként, hanem vendégként sem.

Érdeklődtünk a BRFK-nál, hogy az ügy miatt indítottak-e büntetőeljárást, és ha igen, milyen jogcímen. Ha érkezik visszajelzés a rendőrségtől, frissítjük cikkünket.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »