Cenzúrát a magyarnak!

Cenzúrát a magyarnak!

El akarja érni a nemzeti konzultáció betiltását az Európai Parlament liberális frakciójának vezetője. Az interneten írt arról Guy Verhofstadt, hogy szerinte hazugság, ami a konzultációban van, és gusztustalan, ahogy a magyar kormány „célba veszi Soros urat”. A liberális politikus már sokadik alkalommal támadja a magyar kormányt a bevándorlás ügyében.

 Újabb botrányos módon próbálja megerősíteni önkényuralmát Orbán, félelmet gerjeszt – írja közösségi oldalán az Európai Parlament Liberális csoportjának vezetője. Guy Verhofstadt szerint a nemzeti konzultáció a Soros-tervről valójában hazugságok halmazával árasztja el a magyar háztartásokat. Mozgósítani próbálja a választókat, csupán néhány hónappal a parlamenti választások előtt, és Soros urat veszi célba. Ez gusztustalan, az európai történelem legrosszabb időszakait juttatja eszembe – írja a belga politikus, aki arra kéri Brüsszelt, hogy minősítse az unió alapelveivel ellentétesnek, vagyis tiltsa meg a nemzeti konzultációt.

Guy Verhofstadt, korábbi belga kormányfő régóta kőkemény bírálója azoknak az országoknak, elsősorban Magyarországnak és Lengyelországnak, amelyek nem hajlandóak a kötelező betelepítési kvóta alapján migránsokat befogadni, és területükön letelepíteni.

A liberális politikus a tömeges bevándorlás egyik legvehemensebb pártolója. A tavalyi népszavazás előtt arra bíztatta a magyar választókat, hogy szavazzanak igennel az illegális bevándorlók betelepítésére. Most pedig azt állítja, a nemzeti konzultáció felvetései mind hazugságok.

A nemzeti konzultációról több közösségi felületen megosztotta gondolatait

Ő maga többször is szándékosan összemosta az elmúlt két év tömeges és ellenőrizetlen migrációját az 1956-os magyarországi forradalom és szabadságharc utáni megtorlások elől nyugatra menekülők tömegével.

Mostani gondolatait a nemzeti konzultációról több közösségi felületen is megosztotta. A twitteren kommentelők nagy többsége szerint azonban éppen Magyarország és a magyar kormány cselekszik helyesen.

Az egyik bejegyzés szerint semmi rossz nincs abban, ha valaki nem akarja meghívni az iszlámot a saját országába, hogy semmibe vegyék szabadságjogainkat, és megerőszakolják asszonyainkat és gyermekeinket.

A bejegyzéshez hozzászólók szerint azonban a magyar kormány helyesen cselekszik

Hírdetés

Egy másik arra hívja fel Verhofstadt figyelmét, hogy ha megállítanák Sorost Európa terrorizálásában, akkor valószínűleg Orbán is leállna Soros ellenes propagandájával.

Egy újabb kommentelő azt kérdezi a liberális vezető politikustól, hogy: mit szeretnél? Cenzúrát, elvtárs?

Egy újabb hozzászóló csupán annyit ír, 10 éve Magyarország az egyetlen biztonságos ország, ahol nem kell a migránsok és az iszlamista terror jelentette folyamatos rettegésben élni.

Dömötör Csaba: az a Guy Verhofstadt támadja a konzultációt, aki korábban a betelepítés mellett kampányolt 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint Guy Verhofstadtnak, az Európai Parlament (EP) liberális frakcióvezetőjének a nemzeti konzultációt támadó nyilatkozata a szokásos nyomásgyakorlás része. Dömötör Csaba szerdán az MTI-nek azt mondta: a sértő mondatok célja is egyértelmű, azt akarják elérni, hogy Magyarország változtasson bevándorláspolitikáján.

Dömötör Csaba úgy fogalmazott: az a helyzet, hogy a Magyarországot “rendszeresen kioktató” liberális politikus egyértelműen támogatja azokat a javaslatokat, amelyekről a konzultáció szól. Azt mondta: Guy Verhofstadt a tavalyi népszavazás előtt világosan arra kérte a magyarokat, hogy szavazzanak igennel a betelepítésekre. Ezek után letagadni a konzultációban szereplő terveket “terebélyes arcátlanság”. Felhívta a figyelmet arra: azóta az Európai Parlament megkezdte a betelepítési program végrehajtását.

Az államtitkár szerint a liberális vezető “minden tiszteletet nélkülöző” állásfoglalása szembemegy a véleménynyilvánítás szabadságával is. Minden magyar embernek joga van elmondani, hogy mit gondol “a teljesen ésszerűtlen és kockázatos betelepítési tervekről” – tette hozzá. Verhofstadt sértő mondatai csak további érveket jelentenek amellett, hogy minél többen vegyenek részt a konzultációban – hangsúlyozta Dömötör Csaba.

Megjegyezte: ha Guy Verhofstadtnak valóban számítanának a demokratikus értékek, akkor ő is megkérdezné az európai embereket arról, hogy mit gondolnak az illegális bevándorlásról, és a betelepítési tervekről.

hirado.hu

The post Cenzúrát a magyarnak! appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »