Célkeresztben Müller Cecília és a kereszténység

Célkeresztben Müller Cecília és a kereszténység

A balliberális sajtó immár hosszú hónapok óta minden alkalmat megragad, hogy Müller Cecília személyét, munkáját, megjelenését és a kommunikációs stílusát kritizálja, ráadásul az országos tiszti főorvos vallásosságát is több ízben tették már humor tárgyává. Viszont a balliberális értelmiség egyik képviselője ezúttal ennél is tovább ment. A Népszava publicistáját ugyanis az botránkoztatta meg, hogy Müller Cecília a közszereplései alkalmával keresztet visel a nyakában.

Müller Cecília – vasarnap.hu

„Lehet, hogy tök mellékesnek tűnik, mindenesetre ha én lennék a miniszterelnök, megkérném a Nemzet Cilikéjét, hogy közszereplései alkalmával legyen kedves levenni a keresztet a nyakából. Szekularizáció mint olyan” – írta közösségi oldalán a szélsőséges megnyilvánulásairól ismert balliberális újságíró, majd néhány órával a bejegyzés közzététele után törölte a posztot.

Hírdetés

Az elmúlt hónapokban a balliberális médiumok már többször kifigurázták az országos tiszti főorvos vallásosságát. Szintén a Népszava munkatársának alkotása volt az a vallásgyalázó karikatúra is, amin a keresztre feszített Jézus Krisztus mellett Müller Cecília látható, aki Jézusra nézve azt mondja:„alapbetegsége függőséget okozott”.

Hamarosan egy másik gyalázkodó illusztráció is napvilágot látott, ahol Müller Cecíliát egyenesen Jézus Krisztusként ábrázolták. Utóbbit az SZDSZ exelnöke is megosztotta.

A MÚOSZ elnöke szerint Müller azért olyan végtelenül engedelmes közreműködője a kormány „gyűlöletkommunikációjának”, mert jó keresztény, a kereszténység pedig előírja és díjazza az engedelmességet.

A 444.hu gyűlölködése pedig odáig terjedt, hogy egyenesen lefasisztázta Müller Cecíliát: „Remélem, senkit nem lep meg, hogy a nyunyókás nagymutter valójában a szó legszorosabb értelmében fasiszta” – írta.

Elek Nikoletta


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »