Cañizares bíboros meleg birodalomról beszélt: 3 év börtön fenyegeti (petíció)

Cañizares bíboros meleg birodalomról beszélt: 3 év börtön fenyegeti (petíció)

Büntetőeljárás indult Valencia érseke, Cañizares bíboros ellen gyűlölet-bűncselekmény vádja miatt, mivel “meleg birodalomról” beszélt, bírálta a radikális feminista csoportokat és elutasította Európa “nyitott ajtók” bevándorlási politikáját.

Nem sokkal a bíboros kijelentései után több LMBT és feminista csoport a spanyol jogban megjelenő gyűlölet bűncselekményre való buzdítással vádolta meg a bíborost a Valenciai Bíróságon. A Valenciai Kormány elnöke, a szocialista Ximo Puig elítélte a bíborost a regionális parlamentben. A Valenciai Parlament elnökhelyettese, Minica Oltra is csatlakozott hozzá, sajtótájékoztatóján ezt állítva: “a szavai a gyűlölet érzésére, és ezért gyűlölet-bűncselekményekre is ösztönöznek (…) az üzenete nőgyűlölő, és megalázza a nőket”.

Cañizares bíboros a következőképpen fogalmazott:

“A nálunk érvényben lévő szabályozás szembe megy a családdal. A helyzet komoly, amely a jövő társadalmára is hatással van. Foglalkoznunk kell a házasság és a család stabilitásával, és rendkívüli társadalmi kérdésként kell kezelnünk a családok támogatását és nyilvános elismerését.”

“A családok kultúránkban folyamatos komoly fenyegetésnek vannak kitéve.” “Gondoljunk csak a családellenes a szabályozásunkra, a politikai és társadalmi erők intézkedéseire, a meleg birodalomra és a hozzá kapcsolódó mozgalmakra és akciókra, a radikális feminizmus eszméire vagy a legalattomosabbra mind közül, a gender elméletre.”

http://www.citizengo.org/hu/sc/35250-kiallunk-meghurcolt-biboros-mellett

A fentivel párhuzamosan a spanyol Menekültügyi Támogatási Hálózat is bepanaszolta a bíborost, mivel azt állította, hogy „nem minden menekült tiszta búza”, utalva ezzel a németországi nőkkel szembeni erőszakos cselekedetekre és arra, hogy van rá esély, hogy a menekültekkel dzsihádisták is érkeznek Európába. A Hálózat szerint Cañizares bíboros célja az alkotmányos rend aláásása.

Hírdetés

Jelen állás szerint, ha a bíborost elítéli a bíróság, három éves börtönbüntetést is kaphat.

Ne hagyjuk, hogy megbüntessék a bíborost értékei felvállalásáért és kimondásáért. Alkotmányos jogunk véleményünk kinyilvánítása. Ne hagyjuk, hogy belénk fojtsák a szót azzal, hogy lehomofóboznak minket, és meggyőzdésünket gyűlöletbeszédnek állítják be! A házasságot egy férfi és egy nő szövetségének tartókkal miért nem toleránsak a tolerancia hirdetői?

A petíció aláírásával közvetlenül Valencia polgármesterének, Joan Ribónak küldünk üzenetet, illetve a Cañizares bíborost támadó politikai csoportok képviselőinek.

http://www.citizengo.org/hu/sc/35250-kiallunk-meghurcolt-biboros-mellett

Üdvözlettel:

Zaymus Eszter és a CitizenGO csapata

U.i.: Nemrég Imrényi Dávid vendégei voltunk Frivaldszky Edittel a Lánchíd Rádió Kulissza című műsorában. Családvédelemről, a CitizenGO-ról és az AnyaApaGyerekek kezdeményezésről beszélgettünk. A műsort itt tudja meghallgatni.

A CitizenGO.org aktív polgárok közössége, akik célul tűzték ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte. Ha szeretne többet megtudni a CitizenGO-ról, kattintson ide vagy kövessen minket a Facebookon vagy Twitteren.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:EU, Felhívás, Hírek, Külföld, ránkvándorlási válság, Valóság Tagged: buzik előnyben, feminista, gyűlöletbeszéd, homofób, leszbik előnyben, rohadt EU, rohadt kereszténység


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »