Calais: Vad összecsapások a rohamrendőrök és a ránkvándorlók között

NIF: A rendőrség “selymes és bársonyos” buldózerekkel próbálta a ránkvándorlók Dzsungel nevű  táborát eltakarítani. A ránkvándorlók maguk gyújtották fel sátraikat, a Határok Nélkül aktivista csoport biztatására és közreműködésével. A galéria fényképei elszörnyülködésre adnak okot, hogy mit is műveltek felelőtlen európai politikusaink. Mit tegyünk, hogy megszabaduljunk tőlük?
Hamarosan jelentkezünk egy videó csomaggal is: mi történt Európa szerte a hétvégén és hétfőn! A két anyag megnézése után ajánlatos a hideg zuhany!++++++++++++++++++++++++++++++

Rohamrendőrök állnak a hétfőn felgyújtott Calais-i sátortábor előtt (fotó: EPA);

Vasrudakkal felfegyverzett ránkvándorlók próbálták megállítani az Eurotunnelhez tartó teherautókat a franciaországi Calais környékén. A hétfői kilakoltatási parancs után sok migráns nem akarja feladni angliai álmait, így egyre elkeseredettebben küzdenek a határátlépésért.

Kaotikus jeleneteknek lehettek szemtanúi a dzsungelnek nevezett Calais-i menekülttáborba látogató riporterek és a kilakoltatást végző rendőrség is. Súlyos zavargások törtek ki a ránkvándorlók és a rendőrség, tűzoltóság között. A Határok Nélkül szervezet aktivistait, mint diverzánsokat mind börtönbe kellene zárni!!!

Az Russia Today helyszíni beszámolója szerint nagyjából 150 menekült kövekkel kezdte dobálni a biztonsági autókat, törmelékkel célozták meg a rendőröket és vasrudakkal fenyegetőztek.

A rendőrök fénygránátokkal, könnygázzal és vízágyúkkal próbálták megakadályozni, hogy a menekültek az autópálya közelébe jussanak.

A káosz hétfőn kezdett kibontakozni, mikor a hatóságok buldózerekkel érkeztek a menekülttábor területére, hogy lebontsák a fából és sátrakból összetákolt “várost”.

Tájékoztatták az ottmaradt menekülteket, hogy mindenkit letartóztatnak, akit egy óra múlva még a “dzsungel” területén találnak.

Hétfő délutánra a Határok Nélkül aktivista csoport már 20 összetákolt sátort gyújtott fel, és ezután kezdődött a kődobálás és a könnygáz. (hirado.hu)

Forrás: Tweet, 2016. március 1. [10:52] és http://www.vajma.info nyománNemzeti InternetFigyelő (NIF)
Kategória:Aktuális, cion-diktatúra, EU, Európai Egyesült Államok Tagged: A Cionista Gyarmatokról, Calais, Calais alagút, Dzsungel menekülttábor, ránkvándorlási válság


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »