Buzizott a lebuzizott fideszes Kocsis Máté

Buzizott a lebuzizott fideszes Kocsis Máté

Kocsis Máté, a Fidesz józsefvárosi polgármestere nehezen viseli, hogy nem sértő, ha azt mondják rá, hogy meleg.

Korábban Ungár Klára egy Facebook-posztban melegnek nevezte a politikust, aki beperelte őt emiatt. Első fokon még Ungár kapott egy kétmillió forintos büntetést, de júniusban a Fővárosi Ítélőtábla úgy döntött: nem sértő, ha valakire azt mondják, hogy meleg. Kocsis nem identitásáról tucatnyi pletyka és megjegyzés született már internetes fórumokon: voltak, akik azt írták, hogy látták már homoszexuálisoknak fenntartott szórakozóhelyen, olyan megjegyzések is születtek, hogy csak álházasságban él. Kocsis természetesen visszautasította a facebookos, gyakran arctalan és névtelen támadásokat.

A fideszes polgármester most a Facebookon számolt be a per utóéletéről, de amint a sajtó felkapta, Kocsis Máté profiloldala eltűnt a közösségi hálóról. Még nem lehet tudni, hogy Kocsis maga törölte, vagy a Facebooknál jelentették fel az oldalát. A fideszes polgármester teljes bejegyzése alább olvasható:

Hírdetés

„Ungár Klároly ügyvédje, dr. Nehéz-Posony Márton (aki egyébként szintén homokos) az alábbi üzenettel örvendeztette meg az ügyvédünket: haladéktalanul fizessék meg számára a lebuzizós ügyért járó 150 ezer forintot, mert különben – figyelem! -, a sajtóhoz fordul. :) Látom, ez a buta liberális szokás, a sajtóval fenyegetőzés nagyon megy, de megnyugtathatom, a perköltséget nem azėrt szokták kifizetni, mert valaki a sajtóhoz fordul, hanem azért, mert a bíróság így döntött. Mi is így teszünk. (Klári bácsiról amúgy láttunk a homofóbia ünnepén, a pride-on készült fotót, be volt szappanozva, de víz meg sajnos sehol nem volt…) :)”

Nem volnánk meglepődve, ha a fideszes polgármester később azt közölné, hogy az oldalát „feltörték”, és a bejegyzést „nem ő írta”.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »