Buzi­bár­ban bu­li­zott gyil­ko­lás előtt a ke­gyet­len afgán gyilkos kontinensfoglaló

Le­zaj­lott a har­ma­dik tár­gya­lási nap is annak a betolakodónak az ügyé­ben, aki ta­valy ok­tó­ber­ben meg­erő­sza­kolt, majd meg­ölt egy 19 éves német or­vos­tan­hall­ga­tót

Mint kiderült, Hussein K. a gyilkosságot megelőző órákat egy melegbárban töltötte. A bíró be is idézett egy tanút, aki a bár pultosaként dolgozik. A 40 éves Kai-Uwe H. elmondta, hogy tisztán emlékszik a fiatal afgán migránsra.Kitűnt a vendégek közül, ugyanis az alkalmazott szerint egyáltalán nem tűnt homoszexuálisnak. A tanúvallomásokból arra is fény derült, hogy Hussein K. mivel töltötte az idejét a szórakozóhelyen.

Az volt az érzésem, hogy meg akarja hívatni magát egy italra. Más férfiakkal beszélgetett, és ölelgette is őket
– állította a pultos. Egy másik tanú, a bár egyik 54 éves vendége azt mesélte a bíróságon, hogy ő meghívta az afgán fiatalt egy sörre, erre Hussein megkérdezte tőle, hogy nem akar-e vele kimenni a mosdóba. Szexuális szolgáltatást akart nekem nyújtani pénzért cserébe. Először azt mondta, hogy 50 eurót kér érte, majd a végére már 10 euró is elég lett volna neki – emlékezett vissza a neve elhallgatását kérő férfi.

Hírdetés

Miután a férfiaknál kevés sikerrel járt, nőkkel kezdett beszélgetni a későbbi gyilkos. A 29 éves Annette B. például éppen a barátnőjével bulizott a bárban, amikor az afgán bevándorló odalépett hozzájuk. Többször odajött hozzám, hogy velem akar táncolni. Erőszakos volt. Szinte már zaklatott minket, nem éreztük magunkat biztonságban, ezért inkább el is mentünk a helyről – állította a tanú.

Hussein K. hajnali egy óra körül szintén elment a bárból, majd egy villamossal Freiburg külterületére utazott, ahol aztán pár órával később összetalálkozott a hazafelé bicikliző Maria L.-lel. Mint ismert, a lányt lelökte a kerékpárról, majd brutálisan összeverte, az eszméletét vesztő áldozatát megerőszakolta, majd a közeli folyóba dobta a lány testét.

A tárgyalássorozat egyik legfontosabb feladata, hogy kiderítse, valójában hány éves is a gyilkos migráns. Ő ugyanis változatlanul 19 évesnek vallja magát. Ez azért különösen fontos, mert, ha a gyilkosság elkövetésekor még csak 18 éves volt, akkor a maximum 10 évet kaphat.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »