Buumm! Gy. Németh belelépett a gereblyébe

Buumm! Gy. Németh belelépett a gereblyébe

A következőkben arra lesz módunk, hogy megtekintsük azt a pillanatot, vizuális típusok bizonyára már látják is, amikor Gy. Németh Erzsébet, a DK által kiküldött főpolgármester-helyettes belelép a gereblyébe. Az ATV-ben az igazságosztó szerepét felvéve a következő monológot tolta ki magából nagy peckesen.

„Van annak valami diszkrét bája, amikor az a XVI. kerületi fideszes polgármester kiabál útfelújítások után, aki az elmúlt két évben, 2018-ban és 2019-ben az ő kerületében lévő fővárosi főútvonalak huszonöt százalékát újíttatta föl, illetve kapta meg a fővárostól ezt a pénzt. (…)

Van viszont olyan kerület, aminek szintén fideszes vezetése volt, ő nem volt ilyen termékeny, mint a XVI. kerületi és nem tudott ennyi pénzt a Tarlós vezette fővárosból kiszedni, ahol egy centiméter fővárosi útvonalat sem újítottak fel.

Szakemberek megnézték, hogy a fővárosi útvonalak közül melyik milyen állapotban van, abból lett egy szempontrendszer, és amik a legrosszabb állapotban vannak, azokat fogjuk felújítani. Mi nem pofára osztjuk a pénzt, mint az Orbán-kormány, hanem kifejezetten a legrosszabb állapotban lévő fővárosi útvonalakat akarjuk felújítani.”

A gereblye általi orrbaverés előtt csak egy idézet Csurka Istvántól:

A gereblye pedig most megmutatja, milyen igaza volt Csurkának.

Hírdetés

Karácsony Gergely ugyanis a XII. kerületi útfelújításokkal kapcsolatban úgy döntött, hogy nem a rendkívül rossz állapotban lévő Böszörményi utat újítja fel, amelynek tervezésére már 200 millió forintot el is költöttek, hanem az

Tudjuk, Bajnai sok segítséget nyújtott Karácsonynak a tavalyi kampányban. A budapestiek meg le vannak ejtve.

Október óta csak azt láthatjuk, hogy

Ezért léphetett működésbe a gereblye.

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »