Büszke jeruzsálemi felvonuló: a zsidóknak három apjuk volt

Büszke jeruzsálemi felvonuló: a zsidóknak három apjuk volt

Nyugat-Jeruzsálemben tegnap 15 ezer aberrált vonult végig a város központi utcáin, terein a szokásos gusztustalan vonaglással, az egészséges lakosságot heccelő föliratokkal, izraeli és köcsögzászlókkal. Az idén feltűnően sok kipás férfi is részt vett a vonuláson, illetve az azt követő Szabadságharang parki nagygyűlésen. Az újonnan kinevezett izraeli igazságügyi minisztert kifütyülték, szidalmazták, sőt arab nyelven még fajvédőnek is nevezték. A deviánsok ezúttal azt is közölték a világgal, hogy nem gond, ha valakinek két apja van, mert a zsidóknak három is volt – írja a Válláh!Hádásot hírportál.

Jeruzsálemben csak néhány évvel ezelőtt harcolták ki maguknak az aberráltak a magamutogató, provokatív, általuk „büszkeség menetének” nevezett vonulást Nyugat-Jeruzsálem központi utcáin, terein. Két-három évvel ezelőtt ortodox zsidó ellentüntetők még rátámadtak a „szabadságharcosokra” (így is nevezik önmagukat a hulladékok – H. J.), sőt 2015-ben egy Jisáj Schlüßel nevű vallásos zsidó le is szúrt egy vonagló leszbikát. Azóta azonban sokat változott a helyzet, s úgy néz ki, hogy a nyilvános életellenes gusztustalanság propagálását már az ortodox zsidók torkán is sikerül lenyomni. Persze itt-ott voltak ellentüntetések, de megunták és szépen hazamentek.

Tegnap Jeruzsálemben a mintegy 15 ezer ferde hajlamú provokátor között – már nem először – sok olyan kipás fiatal és öregebb férfit is lehetett látni, akik maguk is aberráltak, vagy csak rokonszenveznek a „büszkékkel”.

Hírdetés

Az egyik kipás elmondta: a nemzeti vallásosok köreiben is egyre inkább elfogadottá válik a másság tisztelete, s már ott tartunk, hogy az Ószövetségben is említett Siló településen (zsidó település a megszállt Ciszjordániában – H. J.) is működik egy homoszexuális baráti kör, amelynek tagjai a házukra kitűzik a szivárványos zászlót. A buzilobbi térhódítását jelzi az is, hogy a vonulást megelőző napon a bíróság döntése értelmében a jeruzsálemi városháza eltávolította a Házon (Látomás) nevű családvédő egyesület által kihelyezett transzparenst, amelynek fölirata ez volt: „Apuka és anyuka = család. Bátorság a normális léthez”.

Ámír Oháná, a Bibi által frissiben kinevezett igazságügyi miniszter – akit az elődjénél sokan elnézőbbnek tartanak az aberráltak irányában – tiszteletét kívánta tenni a vonulás végállomásán, a jeruzsálemi Szabadságharang parkban, ám amint észrevették, hogy ott van, elkezdték pfujolni és szidalmazni. A politikus fényképével is ellátott héber és arab kétnyelvű transzparenst is magasba emeltek ezzel a fölirattal: „Engem nem képvisel a nacionalizmus”. A bökkenő csupán az, hogy arabul ugyanez a fölirat már így hangzik: „Engem nem képvisel a fajgyűlölet”. Vajon miért ez a kettősség? A zsidóknak nem merték az arcukba vágni héberül, hogy a likudos miniszter fajgyűlölő? Egyébként valóban az, de nem azért, mert nem kedveli a köcsögöket.

A legtanulságosabb transzparenst azonban mégiscsak az a kipás provokátor emelte a magasba, aki vallásosokkal és világiakkal egyaránt tudatta: „A zsidóknak három apjuk volt – mégsem jártunk rosszul.” (A három bibliai ősatyáról, Ábrahámról, Izsákról és Jákobról van szó – H. J.)

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »