Burkinit viselt, kitisztították utána a medencét és fizetnie is kellett – ez természetes

Burkinit viselt, kitisztították utána a medencét és fizetnie is kellett – ez természetes

„Megalázó helyzetbe” hoztak egy nőt Marseille-ben, mert burkinit viselt egy fürdőhelyen – írja az Independent. A cikkben csak Fadilaként említett nő azt mesélte, amikor a testét és a fejét is fedő fürdőruhában bement a medencébe, az intézmény egyik alkalmazottja felszólította a többi fürdőzőt, hogy jöjjenek ki a vízből. A tulajdonos nem sokkal később odament a parton Fadila férjéhez és neki szólt, hogy hívja ki a partnerét is a medencéből.

Miután ez megtörtént, a tulajdonos közölte a házaspárral, hogy most kénytelen lesz leereszteni a vizet és kifertőtleníteni a medencét, amit így két napig nem lehet majd használni. A tulajdonos ezért azt mondta nekik, 440 eurót kell fizetniük. Ők ugyan ezt megtagadták volna, de az intézmény vezetése így is levonta az összeget a számlájukról.

Hírdetés

Fadila jelentette az esetet egy iszlamofóbia ellen küzdő franciaországi „civil szervezetnek”. Mint mondta nekik, nagyon megalázónak érezte az egész eljárást, és sokkolta, hogy ilyen ellenségesen viselkednek vele szemben csak azért, mert burkinit viselt, ráadásul a többi vendégnek semmi baja nem volt az általa viselt ruhadarabbal.

Honnan tudja ez az arab nő, hogy a többi vendégnek semmi baja nem volt az általa viselt ruhadarabbal? Ha megalázónak érezte az eljárást, vissza lehet takarodni oda, ahonnan jött


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »