Bűnügyi felügyelet alá helyezték az önbíráskodót

Bűnügyi felügyelet alá helyezték az önbíráskodót

Bűnügyi felügyelet alá helyezték az önbíráskodót

Elszámolási vita áll a gyanú szerint annak a bűncselekménynek a hátterében, amely 2020. február 18-án, késő este történt egy erdőkertesi házban.

Hírdetés

Az ajtón három maszkos tódult be, majd egyikük válogatott trágárságok és szitkok közepette követelte jussát az ott-tartózkodó férfitól, akinek nyomatékul egy kést tartott a nyakához. A férfi megöléssel fenyegette, aztán módszert váltott, ütötte, verte, majd többször belerúgott a már földön fekvő áldozatába. A támadó két társa a bántalmazásban nem vett részt, szerepük a túlerőben rejlő megfélemlítés volt.

Miután a sértett pénztárcájából kirántottak 40 ezer forintot, a betolakodók elmenekültek.

A főkolompost a gödöllői rendőrök rövid idő alatt azonosították és elfogták. Kihallgatásán a 47 éves fóti férfi az önbíráskodás bűntettéről szóló gyanúsítás ellen panaszt tett és tagadta a bűncselekmény elkövetését. Őrizetbe azután vették, miután kiderült, szabadlábon hagyását arra használta, hogy az elkövetéskor a ház másik helyiségében tartózkodó tanút befolyásolja.

A Gödöllői Rendőrkapitányság önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az azóta bűnügyi felügyelet alá helyezett férfi ellen, társait keresik.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »