Büntetőfékezés koronázta meg a szabálytalan előzéseket az autópályán (VIDEÓ)

Büntetőfékezés koronázta meg a szabálytalan előzéseket az autópályán (VIDEÓ)

A többszereplős esetről készült egy tanulságos videó. Szabálytalan előzést mutat, legalább hármat. És persze egy büntetőfékezést, ami mostanság divat lett, sajnos. Kész csoda, hogy nem lett belőle nagy baj.

A Facebookra felkerült film szerint a történet azzal kezdődött, hogy egy kamion előzésbe fogott. Minimális sebességkülönbséggel igyekezett véghez vinni a manővert. Ez többek türelmét is próbára tette. És volt, aki nem tudta türtőztetni magát. A fehér személyautó a jobb oldali kanyarodó sávból vágott a menet elé, egészen a belső sávig, ahol büntetésből lefékezett.  

Ebben az esetben minden benne van, ami a legforgalmasabb autópályánk bővítését indokolja. Aki gyakran jár az M1-en, egészen biztosan tapasztalta, hogy már nem lehet valóban autópályaként használni a nagy forgalom, a sávok telítettsége miatt. Kevés a két sáv, ez a helyzet. 

Hírdetés

Persze a filmen megörökített produkciót bemutató autós, a fehér kocsi sofőre egészen kirívó módon reagált. Komoly veszélyhelyzetet teremtett az amúgy is nehéz körülmények között. 

Így vélekednek a hozzászólók: 

 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »