BÜNTETED ÁM A KURV’ ANYÁDAT!

BÜNTETED ÁM A KURV’ ANYÁDAT!

A Politico a brüsszeli seggfejek Bibliája, a liberális „elit” (pfúj!) alfája és ómegája, az a dögkút, amire a pusztulásra ítélt, rothadó világnézet rájár. Ebben a Politicoban jelent meg a legutóbbi idők legocsmányabb, legaljasabb, legbecstelenebb írása, egy „nyílt levél”, amelyben európai „értelmiségiek” arról vernyognak, hogy Orbán és Magyarország antiszemita. Teszik ezt az ellen az ország és az ellen a miniszterelnök ellen, amely országban teljes biztonságban él a zsidó közösség, ahol reneszánszát éli és virágzik a zsidó kultúra és hitélet, amely ország felújítja a szabadkai zsinagógát, s amely ország miniszterelnöke a lehető legjobb viszonyban van Izrael állam vezetőjével. Teszik ezt akkor, amikor szerte Európában támadások érik a zsidó közösségeket, a muszlim migránsok kirabolják, megverik, bestiálisan meggyilkolják a zsidókat zsidóságuk miatt, amikor a muszlimok az iskolákban zsidó gyerekeket gyaláznak, aláznak és vernek meg, pusztán azért, mert zsidók, amikor a párizsi főrabbi drámai hangú nyilatkozatban szólítja fel a franciaországi zsidókat, hogy meneküljenek Izraelbe, mert számukra véget ért Franciaországban a biztonságos élet.

Ezeknek az „értelmiségieknek” erről, ehhez nincs szavuk. Ezek a magyarországi antiszemitizmusról hazudoznak. Teszik ezt pusztán azért, mert a magyar kormány határozottan és tántoríthatatlanul ellenáll az illegális migrációnak, az elmebeteg brüsszeliták felső határ nélküli kvótajának, és a mindezek mögött álló Soros nevű gazembernek.

Ezek az „értelmiségiek” sem nem értelmiségiek, sem nem európaiak, ezek mocskos, szemét, aljas gazemberek, akiket egyszer s mindenkorra ki kell tiltani Magyarországról.

S ami ennél is érdekesebb: ebben a Politicoban jelent meg egy írás a minap arról, hogy „Svédországban elszabadult a pokol”, és „vége a svéd jóléti államnak”. S hogy miért? Hát a migránsok miatt! Mert a svéd kormány évek óta, számolatlanul beengedi az országba a muszlim migránsokat, akik mára pokollá tették a svédek életét, akik soha nem látott bűnözési hullámot indítottak el, akik elborzasztó mértékben erőszakolják meg a svéd nőket, akik no-go zónák tömegeit hozták létre a svéd városokban, akik patkányként elleptek mindent, és akik miatt már a mentők és a tűzoltók sem képesek ellátni munkájukat, mert őket is megtámadják ezek az állatok, minden értelmezhető ok nélkül.

Érdekes: amikor mi írtunk erről (évek óta írunk erről!), amikor mondjuk az M1 tévében szólaltak meg svédországi magyarok, és mondták el mindezt, akkor egyszerre harsant fel a kórus, hogy ez hazugság, ebből semmi nem igaz, a megszólalók hülyék, bűnözők, hiteltelenek – és így tovább.

Igen ám, de most maga a Politico írta meg ugyanezt, a dögkút, a liberálisok legfőbb szellemi tápláléka! Képzeljük csak el, mi lehet Svédországban, ha már ezek is kénytelenek megírni az igazat, ha sok-sok év késéssel is!

A legbeszédesebb pedig a csönd, ami idehaza övezi a Politico ezen cikkét. Eleddig bármit is írt a Politico, a 444-től a HVG-ig azonnal szemlézték, idézték, körbevették nyállal, leborultak a nagyság előtt. És most? Most kussolnak. Most mintha nem is létezne ez a lap.

Mi történt gyerekek? Lassan elfogy körülöttetek a levegő? Mindenhol? Lassan rátok dől az összes hazugság? Lassan már nem lesz hová menekülni? Lassan majd be kell vallani nem csak a múltat, hanem a jelent is, hm, patkányok?

Amúgy idén választások lesznek Svédországban is. A legnépszerűbb párt a bevándorlás ellenes Svéd Demokraták Pártja (SD). Persze, ez még semmit nem jelent, ugyanis a demokrácia egészen sajátos felfogása érvényesül ma Brüsszelben. Lássuk csak, miről számol be a 888:

Hírdetés

„Egy svéd ballib EP-képviselő betiltana minden migrációkritikus pártot és szervezetet az EU-ban

A liberálfasiszta globalista erők egyik legradikálisabb európai képviselője, a svédországi feministák EP-képviselője olyan javaslattal állt elő, amely még Soros Györgyöt is örömkönnyekre fakasztaná: Soraya Post azt javasolja, hogy az EU tiltsa be a működését minden a migrációkritikus politikai pártnak és szervezetnek. Ezek szerint a globális liberális fasizmus híveit nagyon zavarja a demokrácia.

Az Európa Tanács Rasszizmus és Intolerancia elleni Európai Bizottsága (ECRI) nemrég bemutatta a Svédországról szóló ötödik jelentését. Ebben a jelentésben az ECRI a Soros-hálózat egyik tagjára, az Amnesty International “szakértői” anyagára hivatkozva arra a következtetésre jutott, hogy Svédországban rémisztő módon megnőtt az utóbbi időben az idegenellenesség és a rasszizmus. Érdekes módon arról nem szól a jelentés, hogy a rasszista, antiszemita és egyéb köztörvényes bűncselekmények svédországi megnövekedéséért egyedül a migránsok tömeges bevándorlása a felelős.

Mindenesetre a svéd feministák ultraliberális EP-képviselőnője, Soraya Post – aki az Európai Parlament szocialista frakciójának a tagja – a jelentés kapcsán felettébb érdekes kijelentéseket tett. Soraya Post szerint az EU-ban a migránsok, a muzulmánok, illetve minden színes bőrű ember, így a romák is fasiszta támadásoknak vannak kitéve a nem baloldali politikai erők részéről, ezért szerinte az ilyen rasszista vagy kirekesztő politikai nézeteket valló pártok és szervezetek ellen az eddigieknél határozottabban kellene fellépnie az Európai Uniónak.

A svéd feminista politikusnő úgy véli, hogy hiányoznak azok a jogszabályok az EU-ban, amelyek büntetéssel sújtanák a közösség elleni rasszizmusért felelős csoportoknak, pártoknak az alapítását vagy működtetését.

Ennek ellenére a harcos feminista politikus a jelenlegi uniós jogi környezetben is lát esélyt arra, hogy az általa nemkívánatosnak tekintett pártok és szervezetek betiltásra kerüljenek. Ennek eszköze pedig az a 2008/913/IB tanácsi kerethatározat lehetne, amely arról rendelkezik a 6. cikkelyében, hogy az egyes tagállamok átmeneti vagy végleges eltiltással és bírósági határozatokkal is szüneteltethetik szervezetek és pártok működését a rasszizmus és a gyűlöletbűnözés elleni harc érdekében.

A véres liberális Soraya Post asszonyság ezért több svéd médiumban is közölte azt a véleményét, miszerint szerinte be kellene tiltani a migrációkritikus szervezetek és pártok működését az Európai Unióban.

Soraya Post a saját hazájában két közismerten migrációellenes jobboldali pártot is betiltatna. A ballib feminista politikus a saját hazájában a Svéd Demokraták (SD), valamint az Alternatíva Svédországnak (AD) nevű párt működését szüntetné be (ha tehetné).

A feminista svéd balliberális politikusnő feltehetően azért kívánja ilyen szokatlan hevességgel betiltatni a migrációkritikus jobboldali pártokat, mivel Svédországban például jelenleg éppen a Svéd Demokraták (SD) állnak nyerésre a pártok versenyében.” (Vincze Viktor Attila, 888.hu)

Így állunk.

De nyugalom! Jövőre EP választások is lesznek. És nagyon úgy tűnik, hogy az európai nemzetek egyszer s mindenkorra eltakarítják az Európai Parlamentből az ilyen Soraya Post-féle rohadékokat, valamint azokat az ostoba, tudatlan, de legalább végtelenül aljas és becstelen gazembereket is, akik most ott ücsörögnek a LIBE bizottságban, és Soros vágyait lesve éppen Magyarország és Lengyelország „megbüntetésére” készülnek.

Bünteted ám a kurv’ anyádat! Hogy aktualizáljuk kicsit Petőfinket…  


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »