"Bűnözői csoportok terrorizálják a kerület lakóit" – fakadt ki a lomis cigányokra az óbudai polgármester

"Bűnözői csoportok terrorizálják a kerület lakóit" – fakadt ki a lomis cigányokra az óbudai polgármester

Kritikus közállapotok alakultak ki a harmadik kerületben a lomtalanítás miatt – írta néhány nappal ezelőtt nyílt levelében Bús Balázs polgármester.

Úgy fogalmazott: a kihelyezett lomok környékén bűnözői csoportok terrorizálják a kerület lakóit.

Szerinte az lenne a megoldás, ha egyedi bejelentés alapján lehetne a lomot elszállíttatni és nem tömeges kihelyezéssel. A Fővárosi Közterület-fenntartó vezérigazgatója a híradónak azt mondta: a cégnek erre jelenleg nincs kapacitása. Szerinte változtatni kellene a szabályozáson.

Hírdetés

“Meg lehetne oldani, külön szolgáltatás formájában – számításunk szerint az eszközparkunkat körülbelül 50%-kal kellene bővítenünk a hozzátartozó létszámmal együtt, emellé kellene egy logisztikai csoport, egy ügyfélszolgálat, aki a megrendeléseket fel tudná venni, tudná koordinálni. A belvárosban azt is végig kell gondolnunk, hogy nagyon nehéz megoldani, hogy megálljon akár egy kukásautó” – mondta Csontos István.

(Híradó)

Több mint ötmillió forint gyűlt össze a Patkány-szoborra – októberben már fel is avathatják a fideszes önkormányzat jóvoltából

A Jobbik feljelentést tesz Bús Balázs állítólagos Vizoviczki-ügyei kapcsán

"Mi mindent csinálhattunk, Bús Balázst lefizettük" – a koronatanú szerint kilóra vette meg Vizoviczki Óbuda fideszes polgármesterét


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »