Buli, haverok, rokonok: bemutatjuk Kovács Béla külföldi és angolul sem tudó asszisztenseit

A magyaroktól fél, egy kivétellel külföldieket alkalmaz. A Jobbik eurozsidaja magyar nőket zsarolt és zaklatott Brüsszelben, a botrány az elnökségig ért. Bár Balczó igazságtevést ígért áldozatainak, végül a pártérdek győzött, elkenték a bűnügyet, cserben hagyták Kovács áldozatait. Ezután többnyire csak külföldieket alkalmazott. Az egy szem magyar, Gajdos Attila az Európai Parlament egyik hivatalos munkanyelvén (angol, francia) sem beszél (ilyen még a komcsiknál sincs), őt sem munkára vette fel, hiszen abban alig tudna részt venni, hanem fizetésmegosztásra. Gajdos csendben elücsörög az irodában, leadja a fizetése egy jelentős részét, cserébe nem kell dolgoznia. A telefont sem veszi fel, hiszen mi van, ha angolul vagy franciául szól bele valaki. Íme, a jobbikos szakértelem, hazafiság és tisztesség egyben. A KGB-s gyanúba keveredett politikusbűnöző rokonságát is alkalmazta az EP-ben: Szergej Isztosin Kovács feleségének, Szvetlana Isztosinának az unokaöccse hat hónapig volt fantomgyakornoka Brüsszelben (értsd: valójában az idő nagy részében Moszkvában volt, de papíron brüsszeli irodai melóra jelentették be.). Kovács újságírói kérdésre azt válaszolta: felesége hozzátartozója nem a rokona. :) De voltak más fantomgyakornokok is, róluk egy másik cikkben majd.

Kovács brüsszeli asszisztensei:

Valerio Cignetti (egyben a Kovács elnökölte európai mutyipárt, az AENM főtikára)

Viktoria Vinahradava (Belarusz)

Gajdos Attila (Új Lipótváros)

A másik két asszisztense olasz (Valerio Cignetti) és belorusz tehát. Nekik aztán végképp nincs kötődésük Magyarországhoz, a magyar ügyhöz, így semmilyen veszélyt nem jelentenek Kovácsra, nem leplezik le a bűnügyeit, amelyek egy részében, a kémügyön kívül is még nyomoznak ellene (pénzmosás, látogatói csoportokkal való visszaélés Chanáddal közösen, le nem utazott, de elszámolt utak stb). Hogy nem ismerik sem a magyar szempontokat, sem a Jobbikét, az sem számít, Kovácsot nem izgatja, s úgysem vesznek részt a szavazások előkészítésében, meg aztán Kovács sem mindig a magyar érdekek mentén szavaz.

Hírdetés

Gajdos Attila: 2009 körül bukkant fel a Jobbikban Kovács révén, mivel angolul sem tud, megtette brüsszeli asszisztensének

Valerio Cignetti Béla másik brüsszeli asszisztense

Gajdos naphosszat ül az irodában dologtalanul. de ez egy fokkal még mindig jobb Chanád módszereinél, akinek a fantomasszisztensei az év 99 százalékéban Magyarországon tartózkodnak, ott folytatják valódi munkájukat, az EP-s fizetésük nagyját pedig leadják Szegedinek. Vagyis Szegedi irodájában még a telefont sem veszik fel, évek óta a munka látszatát is kerülik.

Kovácsnak van még egy kedves olasz munkatársa, a liberális homoszexuális Manlio Massei. Őt az EP varrta a nyakába 2009-ben a jobbikosoknak, csakhogy olyan ostobák voltak, hogy nem tudták, joguk lett volna elutasítani. Később már nem is akarták: Kovács maximálisan elégedetté vált az olasz deviánssal, hiszen a magyar ügyek őt sem érdekelték, nyelvünket, érdekeinket nem ismeri, viszont szívesen falaz bármiben.

A Jobbik képviselőinél, alkalmazottainál egyre nagyobb mértékben érvényesül a következő alapszabály: inkább a zsoldos, a komcsi, a bűnöző, a zsidó, a kontraszelektált hülye, mint egy nyakas hazafi – hiszen előbbiek mindenhez asszisztálnak, utóbbiak lázadhatnak, ha becsapja a népet a párt.

A folytatásban bemutatjuk Kovács magyarországi bűnsegédeit, akik például a költségelszámolási csalásaiban segítenek neki.

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »