Buddhista horogkereszt került a pizzára, a zsidó-liberális sajtó “rasszizmust” vonyít (a dolgozókat meg kirúgták)

Buddhista horogkereszt került a pizzára, a zsidó-liberális sajtó “rasszizmust” vonyít (a dolgozókat meg kirúgták)

Amerikában forrnak az indulatok négerbűnöző George Floyd halála miatt. A volt rendőrt, aki a néger halálát okozta már több, mint egy hónapja letartóztatásban van.

Mivel nem tudta letenni az óriási összegnek számít 1,5 millió dolláros óvadékot. Szintén előzetes letartóztatásban van egyik volt társa, míg másik két egykori rendőr 750 ezer dolláros óvadék megfizetése után szabadlábon védekezhet.

Rengeteg lázongás és fosztogatás robbant már ki az ügy miatt, és még nem nagyon akarnak lenyugodni az antifák és a négerek. A zsidó-liberális sajtó tálalásában egészet tetézi, hogy az ellentüntetők mellett „felerősödött a rasszizmus” is. A Twitter profiljukra kipakolt mindenféle színárnyalatú, ökölbe szorított kezekből ítélve harcos antirasszista házaspár, Jason és Misty Laska úgy érzik, ők ezt a pizzájukon is tapasztalták.

Hírdetés

Egyik szombaton este tértek be az ohiói Brook Parkban található Little Ceasarts pizzériába, hogy elhozzanak egy szalámis pizzát. Amikor hazaértek, meglepődve vették észre, hogy a szalámik egy horogkeresztet formáltak. Az alulművelt amerikaiaknak azonban nem tűnt fel, hogy ez a horogkereszt tükörfordítva áll a nemzetiszocialista jelképhez képest, és valójában a Buddhizmus jelképét látják a pizzán.

Megkeresték a pizzériát, hogy ez mégis hogy történhetett, de nem kaptak választ, így kitették az egészet a Twitterre, a helyi sajtótól kezdve a CNN-ig meg közben minden zsidó-liberális orgánum felkapta az ügyet. Valami oknál fogva az még a pulitzer díjasoknak sem tűnt fel, hogy a horogkereszt nem úgy áll, ahogy annak kéne. Mármint, ha „neonácik” rakták volna ki kolbászból.

Mindennek ellenére az étterem közben jelezte, hogy „nem tűrik a rasszizmus és a diszkrimináció semmilyen formáját”, és a két személyt, akik a pizzákért voltak felelősek aznap este, kirúgták. 


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »