Budapestiek!

Budapestiek!

Karácsony, aki The Boss bögrére markol rá a konyhában, és bár nem az övé, az volt a legnagyobb, így elvette. Csak véletlenül szerepelt rajta a The Boss felirat… :)

Karácsonynak tehát, akinek véletlenül akadt kezébe más The Boss feliratú bögréje, a következők jutnak eszébe Budapestről:

„… patkányok szaladgálnak az utcán Budapesten,
… nem viszik el időben a szemetet,
… nem működnek a kórházak,
… vacakok a metrókocsik,”
és Tarlós, Tarlós, Tarlós, Fidesz, Fidesz, Fidesz. Meg időnként Orbán.
Aztán a bögre mellett üldögélve mond olyat is, hogy
„… elviszi, elveszi a budapesti GDP 98 százalékát,
… elvették Budapesttől a HÉV-et,
… az iskolákat,
… a kórházakat,
… a Városligetet,
… az Erzsébet teret.
Mindent.”

Itt már a foghíjas szépfiúba szerelmes vénasszonyok is kezdenek felhördülni, mivel nem látnak patkányokat, elviszik előlük a szemetet, működő kórházakba járnak (lehetőleg minél kevesebbet) kiváló metrókocsikkal, talán azt is tudják, hogy a GDP az egy mérőszám, azt elvinni nem lehet, van köztük olyan, aki HÉV-vel jár csápolni ennek a szerencsétlennek, tud róla, hogy megmaradt az összes iskola Budapesten, se nem dózerolták le, se nem költöztették őket el, sőt, bár ki tudja milyen Városligetről beszél ez a Karácsony, vagy megtalálná-é a térképen, az a helyén maradt, ahogy az Erzsébet tér is. Na meg Csepel…(De hol is van Csepel?)

Meg minden más. Is.

Bizony, ők is tudják, hogy ennél a hazugságáradatnál, pitiáner maszlagnál Budapest többet érdemel. És akkor beszéljenek a számok erről a Karácsonyról, mert mint mondja „…nézzük meg a jövő évi költségvetést, 3 milliárd forintot szán a kormány Budapestre. Az nevetséges összeg ekkora városnál.”

Hírdetés

És gondoljuk át. Lehet, hogy igaza van Karácsonynak, mert ha ő nyerne egy libbant budapesti tömeg támogatásával, ez az összeg  éppen jól jönne 3 millió forintonként 1000 kistelepülésnek.

Jelenleg ez nem kérdés, mert sokat ér és kap Budapest, meg sok jut vidékre is, de a fentiek ismeretében felmerülhet egyszer, hogy mi ér többet, egy libsi vezetésű és azt megszavazó lelkületű, Grétizmus hívő város, vagy az az 1000 kistelepülés, amelyekben 3 millió forinttal megváltják a világot?

Budapestiek, irány a szavazófülke!

Nem kéne hagyni, hogy erről kelljen gondolkodni!!!

Üdvözlet,
 KJ

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »