Budapesti szálloda lett a világ legjobbja

Budapesti szálloda lett a világ legjobbja

A 2017-es Travelers’ Choice Awards keretében a TripAdvisor utazói a világ legjobb szállodájának választották a mindössze másfél éve nyílt budapesti Aria Hotelt – írja a Forbes.

Hírdetés

Az Ariát is tulajdonló Library Hotel Collection szállodalánc vezetői a TripAdvisornak külön figyelmet szentelnek, és kiemelt fórumként figyelik itt az utazók visszajelzéseit.

A lánc budapesti luxusszállodájának belsőépítészeti terveit Varró Zoltán dizájner álmodta meg, így a négy szárnyban különböző, zene által inspirált szobákat és lakosztályokat találunk. A különböző stílust felvonultató szárnyak minden egyes szobája zenei nagyságokat és legendákat ünnepel az opera, a klasszikus zene és a kortárs jazz világából. A hotel három kiváló művésszel is szorosan együtt dolgozik: Rost Andrea a szálloda opera szárnyának, míg Rúzsa Magdolna a könnyű zenei szárnynak kurátora; Bogányi Gergely pedig a kezdetektől fogva gyakori vendége a hotelnek, és játszik a róla elnevezett zongorán.

A hangulat a tetőteraszon fokozódik, hiszen Budapest egyetlen egész évben nyitva tartó tetőteraszáról lélegzetelállító kilátás nyílik a város nevezetességeire. A High Note SkyBar koktéljai és ételei mellett a szálloda Harmony Rooftop Jógát is ajánl – teszi hozzá a Forbes.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »