Budapesten akcióztak az ellenzék „angyalai”

Budapesten akcióztak az ellenzék „angyalai”

Megint az utcára vonultak ellenzéki képviselők, hétfőn az Országgyűléstől a Nyugdíjfolyósító Intézetig gyalogolnak el – tudta meg a Mandiner. Útközben több telefonfülkén lévő kormányzati plakátot fújtak le piros festékkel, egyik helyen Juncker és Soros fejét egy „STOP” felirattal „takarta le” festékkel Szél Bernadett, Szabó Tímea és Bangóné Borbély Ildikó.

Varju László DK-s képviselő is beszállt a festékes tiltakozásba, ő az „Orbán hazudik” feliratot fújta az aszfaltra ennél a telefonfülkénél.

Hírdetés

Azzal kapcsolatban, hogy miért akarnak a Kossuth tértől az Árpád hídig gyalogolni, egy közös sajtótájékoztatót tartottak.

Ezen bejelentették, hogy a kormányzati szolgálati jogviszony bevezetése miatt – ez azt jelenti, hogy napi 9 órás lesz a munkaidejük a kormányhivatalokban dolgozóknak, valamint teljesen átalakul a cafeteria-rendszer – tiltakoznak azzal, hogy tesznek egy pár kilométeres sétát. Ezen – ahogy a Kettő Mérce másik tudósításában volt látható – több plakátot is hasonlóképpen tettek nehezen felismerhetővé.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »