Budapest a miénk! – A Betyársereg védte a fővárost a Kitörés Túra napján

Budapest a miénk! – A Betyársereg védte a fővárost a Kitörés Túra napján

A tavaly történt antifa támadások után a Betyársereg zéró toleranciát hirdetett. Budapestet lefedő akciójuk péntektől vasárnap estig tartott. A Betyárok a fővárost járták csoportokban és keresték azokat a baloldali férgeket, akiknek idén is eszébe jutna magyar emberekre támadni, emellett a Kitörés Túra hátvédeit is ők adták.

Előzmények

A kommunisták a Becsület Napi megemlékezés és Kitörés Túra napjára nagy pofával hirdették, hogy nem lesz nyilvános szélsőjobboldali megmozdulás. Úgy gondolták, ők majd  megmutatják Budapestnek, hogy itt nem rúgnak labdába a „nácik”. A valóság azonban hamar megtalálta őket, a Légió Hungária ugyanis a Hősök terén tartott egy nagyobb létszámú eseményt. A Betyársereg pedig végigvonult a Váron és a legautentikusabb helyen, a Kapisztrán téren koszorúzott és emlékezett meg a Várvédő hősökről és a Kitörésben részt vett katonákról. De más se jött össze az antifának aznap.

A Betyársereg a Kapisztrán téren koszorúzottAz antifa szégyene

Demonstrációnak szánt szégyenteljes és gyáva vonaglásukat ugyanis minden oldalról szoros rendőrsorfal fogta közre, emellett a pofájuk elé tett maszkot, sálat is levetették róluk a rendőrök. Ráadásul a kékruhások az M1 autópályán egy Németországból jövő antifa buszt is megállítottak és olyan alaposan átvizsgáltak, hogy az importált anarchista retkek már nem értek oda a demonstrációra. A fővárosba meghirdetett széleskörű rendőri ellenőrzés során természetesen a Betyársereg tagjait is igazoltatták, akik együttműködve fogadták a rövid és korrekt eljárást. Az antifa megtanulhatta, hogy Magyarországon a  rendőr és a hazafi egy oldalon állnak, mégpedig a rend oldalán! A Betyárok emellett Budapest számtalan pontján megjelentek, keresték, van-e „bátor”antifa valahol.

A Széll Kálmán téren igazoltatták alaposan a rendőrök a baloldali retkeket

A Betyársereg nemcsak koszorúzott a Várban, de kisebb, gyorsan mozgó csoportjai Budapest stratégiai pontjait is szemmel tartotta, már péntek estétől folyamatosan. Gyalog, tömegközlekedéssel, motorokkal és autókkal járták a fővárost, hogy az antifa bárhol bármivel próbálkozna, hát emberére akadjon.

Hírdetés

A tömegközlekedési eszközökön is megjelentek az elszánt harcosok.

A pályaudvarokat is rendszeresen ellenőrizték, hogy a vonatról leszálló senkiháziak egyből lássák: figyelik őket.

A Betyárok a pályaudvarokat, közlekedési csomópontokat is szemmel tartottákA motorosok is jól látható jelenlétet mutattak.

A Vár környékén is folyamatos volt a készenlét. Folyamatosan őrizték a lerakott koszorúkat, emellett a Túrára egyesével-kettesével érkező sportolókra is figyeltek a hazafiak.

Vigyáztak a kegyelet koszorúira, melyeket előszeretettel rongál meg az antifa csürheAz érkező túrázókra is figyeltek a sokat próbált Betyárok

 

 

A Budapest a miénk! – A Betyársereg védte a fővárost a Kitörés Túra napján bejegyzés először Betyársereg-én jelent meg.


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »