Budaházy György felhívása! A magyarországi PT tagjaiból verbuvált kormány retorziója

NIF: Budaházy napot tartunk, ami azt jelenti, hogy a mai napon Budaházy György témájú cikkeket közlünk!

Budaházy György felhívása:

Hazafiak, Honleányok ! JÓÉRZÉSŰ MAGYAR EMBEREK !

A mai napon az ellenem és még 15 másik ember ellen folyó Hunnia- (vagy Magyarok Nyilai-) ügyben az ügyészség a vádbeszéd végén 20 év körüli fegyház büntetést kért rám, és 10-15 éveket a többiekre ! Leírom még egyszer: ma, 2016-ban, az állítólagos “nemzeti kormány” Magyarországán 20 ÉV FEGYHÁZAT KÉRTEK RÁM, ráadásul a kedvezményes szabadulás lehetősége nélkül !

Mindez történik azon a Magyarországon, ahol egy bolsevik tömeggyilkost nem vontak felelősségre, az elmúlt 25 évben az országunkat szétlopó, széthordó, 100 milliókat, milliárdokat eltüntető mocskok ügyeit rendre elsikálják. A 2006-ban valóban a lakosság megfélemlítését célzó rendőrterror szemkilövőit, emberek tömegeit agyba-főbe verőit nem állították bíróság elé, a kisemberek életét napi szinten megkeserítő bűnözés virágzik.

Hírdetés

Itt 20 évet kérnek rám döntően pár tízezer forintos rongálási károkért, amiknek az elkövetését sose ismertem el, amikre semmilyen tényszerű bizonyíték nincs velem szemben, de kiterrorizálták valakiből, hogy “bevallja” rám.Igaz, hogy ez még nem a bíróság ítélete, de akkor örüljek majd, ha a bíróság csak 10 évet ad ? Gondolkozzatok ezen el, magyarok ! Mert ezzel nem nekem akarnak üzenni, hanem nektek, hogyha fel meritek emelni a fejetek, ha fel mertek lépni a kifosztásotok ellen, akkor így jártok. Ha hagyjátok !

Budaházy György: A védőbeszédek május 20-án kezdődnek, folytatás: május 23. , 30. , június 1. , 3. , 27. , 29. —————————————————————-

Forrás: Beküldte Kincsesné

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:ellenállás, Magyarország Cionista Gyarmat! Tagged: A Cionista Gyarmatokról, cionista helytartók, csapás a cionizmus ellen


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »