Brutálisan bánt el menyasszonyával a világhírű együttes frontembere

Brutálisan bánt el menyasszonyával a világhírű együttes frontembere

Raklappal akarta megütni menyasszonyát, akit előtte úgy lökött át a szobán, hogy a nő fejjel esett neki az ott lévő hörcsögketrecnek. A Kasabian frontemberét bűnösnek találták, és a zenekarból is kitették. 

Hétfőn családon belüli erőszak miatt elítélték a Kasabian egykori énekesét, Tom Meighant. A 39 éves férfira 18 hónap felfüggesztett börtönbüntetést és 200 órányi közmunkát szabtak ki, miután a keddi tárgyaláson végül beismerte, miket tett. Az incidens még április elején történt, és állítólag egy kislány értesítette a rendőrséget. Valószínűleg Meighan előző kapcsolatából született 8 éves lánya lehetett.

Hírdetés

A keddi tárgyaláson kiderült, hogy Tom Meighan brutálisan nekiesett menyasszonyának, Vikki Agernek, aki a dulakodásban a bokáján, a térdén és a könyökén is megsérült. A látleleten az is szerepelt, hogy a nyaka tele volt vörös folttal. Meighan állítólag úgy lökte át a szobán, hogy a nő fejjel esett neki az ott lévő hörcsögketrecnek. Majd az énekes felkapott egy raklapot, és azt akarta a nőhöz vágni, de végül a medencébe dobta.

Az 1997-ben alapított angol Kasabian együttes még hétfőn jelentette be, hogy elválnak útjaik az énekestől, akinek – ahogy írták, közös megegyezéssel, mivel az énekesnek olyan személyes problémái voltak már egy ideje, amik komoly hatással voltak a viselkedésére.

Azt írták, nem örülnek a dolognak, mivel keményen dolgoztak az emúlt 23 évben, és rengeteg közös tervük volt még a jövőre, de a történtek után nem tehettek mást, mint megkérték Meighant, hogy hagyja el az együttest. 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »