Brutális videofelvétel! Miközben mások Pokémonokra csapnak le, az orosz tinik pedofilokra

Az elkövetők által készített brutális videofelvételen az látszik, hogy a kíméletlen orosz tinik megtámadnak, majd agyba-főbe vernek egy 47 éves férfit, aki feltételezésük szerint pedofilként tengette a mindennapjait. Hallatszik, ahogy a magatehetetlen ember az életéért könyörög, de a „pedofilvadászok” csak nevetnek rajta.

A férfi a felvétel idején ugyan még csak a szó legszorosabb értelemében harapott fűbe, de másnap tragikus módon képletes értelemben is, az elkövetők ekkor egy késsel és egy pisztollyal kíméletlenül kivégezték a szerencsétlent.

Hírdetés

A meggyilkolt áldozat állítólag abban a hitben érkezett a tett helyszínére, hogy az egyik közösségi portálon keresztül eredményesen lebeszélt egy randevút egy 13 éves lánnyal, de később arcára fagyhatott a mosoly, hiszen csúnyán becsapták, a netes eszközzel csapdába csalták az állítólagos pedofilt. Nem egy kedves, fiatal lánnyal, hanem három, brutális fiúval találkozott, akik nem pokélabdázni akartak vele.

A három tizenéves a bestiális önbíráskodás után őrizetbe került halált okozó szándékos súlyos testi sértés gyanúja miatt. Ha elítélik őket akkor akár 15 éven keresztül is a börtön falai között kell folytatniuk a „pedofilvadászatot”.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »