Brutális vége lett egy ellenőrzésnek a szegedi villamoson

Brutális vége lett egy ellenőrzésnek a szegedi villamoson

Mindenki mást állít és mindenki feljelentett mindenkit.

Azt állítja egy férfi, hogy bántalmazta egy ellenőr a 3F-es villamoson. Mint azt a delmagyar.hu portálnak elmondta, május 6-án kora délután szállt fel a járatra. Volt nála jegy, érvényesítette is, de a jegyen felhasználási időpontként 2018. december 31-e szerepelt. A férfi azt mondta, azért használta a jegyet, mert korábban a menetjegyiroda és egy buszsofőr is azt mondta neki, hogy utazhat vele, a dátum csak azt jelenti, hogy a cég meddig értékesítheti a jegyeket.

Hírdetés

Az ellenőr azonban mást gondolt erről, közölte, hogy nem jó a jegy és állítása szerint azonnal minősíthetetlen stílusban kezdett vele beszélni, fenyegette, és azt mondta neki, hogy börtönbe fog kerülni. A percekig tartó veszekedés után az utas végül úgy döntött, hogy leszáll, állítása szerint ekkor bántalmazta az ellenőr, először a karját és a ruháját fogta meg, hogy visszatartsa, majd, amikor ebből a szorításból az utas kiszabadult, és megpróbáltam leszállni, az ellenőr beletaposott a térdébe. A férfi végül lejutott a villamosról és a kórhába ment, hogy látletet vetessen fel a sérüléséről, de az ellenőrök végig követték, rendőrt hívtak rá, ők pedig meg sem várva a vizsgálatot előállították.

A férfit az ellenőr feljelentette közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt, de közben az utas is feljelentést tett.

Nem ez az első hasonló eset, tavaly év elején egy fiatal nő állította, hogy bántalmazták a szegedi ellenőrök, mert nem volt ráírva a bérletére az igazolványszáma. Az ellenőröket foglalkoztató cég, a Dakört vezetője ugyanakkor a portálnak mindkét ügyről azt mondta, feljelentést tettek az utasok ellen.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »