Brutális mértékben emelkedett Amerikában az Izrael-ellenesség

Keddi amerikai és zsidó hírforrások szerint döbbenetes módon, csaknem 40 százalékkal emelkedett azon fiatalok száma, akik a két állam elvét alapul véve Izrael-ellenes bojkottra szólítanak fel. A számadatok szerint 40 százalékos az emelkedés azon egyetemisták körében, akik elutasítják a felsőbbrendűséget hirdető apartheid rendszert.

Az úgynevezett BDS-kampány arra ösztönzi a szervezeteket és intézményeket, egyházakat, hogy bojkottálják az izraeli termékeket, amíg a palesztinok alapvető emberi jogait nem ismerik el. A kampány résztvevői abban a megállapodásban érdekeltek, amely során Izrael mellett a független Palesztina is önálló állami státusszal rendelkezik. No, ez az, amelyet az országot uraló cionisták mindenáron meg akarnak akadályozni, és az amerikai felsőbb körökben is lobbiszervezeteik mindent megtesznek az „egy állam, Izrael” jelszó megvalósításáért.

Hírdetés

A politikai életben először a Wall Street cselédlánya, Hillary Clinton kapcsolt és egyből letette a hűségesküt Izrael mellett, mondván, hogy a BDS-kampány Izrael elszigetelését szolgálja. A mozgalom a vitás kérdéseket nem egyoldalúan Izrael által és izraeli és palesztin egyenrangú fórumokon kívánja megoldani.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »