Brutális kegyetlenséggel végzett egy négytagú ..banda a dövényi férfival

Egymásra mutogatnak a brutális gyilkossággal gyanúsított banda tagjai, akik a rendőrség gyanúja szerint autóba ültették és halálra késelték korábbi vitapartnerüket – tudta meg a Vasárnapi Blikk. A két férfinak és két nőnek most egymás szemébe nézve kell megcáfolniuk a másik állítását, hogy pont kerülhessen végre a történet végére.

– Jelenleg is nagy erőkkel zajlik a nyomozás, a tanúmeghallgatások is folyamatosak – kezdte dr. Weisz Linda, az egyik gyanúsított ügyvédje. – A szembesítések is gyakoriak a feltételezett elkövetők között. Néhány esetben ugyanis nem egyeztek meg a vallomásaik.

A négy gyanúsítottnak nemrég elmeorvosi szakértő elé is kellett állniuk brutális tettük miatt.

Hírdetés

Áldozatukat ugyanis iszonyatos kegyetlenséggel végezték ki: a torkát elvágták, majd többször is kardot döftek a testébe és a fejébe. Később a holttestet egy szőnyegbe csavarták, hogy azt láncfűrésszel feldarabolják, végül erről a tervükről letettek. Jelenleg előzetes letartóztatásban várják a nyomozás fejleményeit.

A gyilkosság estéjén bulizni voltak a fiatalok egy dövényi kocsmában még februárban. A későbbi áldozat összeszólalkozott a társaság egy tagjával. Miután látszólag a vitapartnerek megbékéltek, együtt elindultak a férfi testvéréhez kocsival. Az autóban ült a férfi szerelme is. Ám a sofőr korábban lekanyarodott az útról, majd a mellette ülő nő oldalához nyomott egy kést. Párja torkát elvágták, a Zsaru Magazin szerint pedig vérét a nővel lenyalatták az ujjukról.

Később egy putnoki pincében többször kardot szúrtak a férfi fejébe és testébe, majd szőnyegbe csavarva az autó csomagterébe rejtették a testét. Onnan egy dövényi házba vitték a nőt, illetve párja holttestét. A nőnek kést szúrtak a combjába, és nemi erőszakkal fenyegették, de másnap elengedték. A férfi testét a rendőrség végül egy sertéstrágyával teli emésztőgödörben találta meg, miután a horrorisztikus eseményt átélt asszony beszámolt a zsaruknak a történtekről.

De a kormány szerint dübörög a felzárkózás…


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »