Brutális kegyetlenséggel kínoztak meg egy kutyát angliában élő magyarok – csak ennyit kaptak érte

Brutális kegyetlenséggel kínoztak meg egy kutyát angliában élő magyarok – csak ennyit kaptak érte

A magyar pár különös kegyetlenséggel végzett a kutyával, az emberek felháborodtak, hogy csak ilyen büntetést kaptak.

Hatalmas felháborodást váltott ki az angliai lakosság körében egy magyar pár által végrehajtott kegyetlen állatkínzás, írja a Bors. A kutya gazdái azt állították, azért kínozták halálra a kutyát, mert az szerintük teljesen megváltozott kölykei születése óta, ők pedig csak saját testi épségüket védték.

A magyar pár több módszerrel próbálta megölni az amerikai bulldogot napokon keresztül. Az első napon vascsővel támadtak rá, majd miután többször fejbe vágták, órákra a kertben hagyták szenvedni.

A következő napon a magyar nő fagyállóval mérgezte meg az állatnak adott kolbászt, a harmadik napon pedig késsel támadt a kutyára, majd leszúrta.

Hírdetés

Really sad case in Wirral today of dog who was beaten, poisoned and stabbed over 3 days. The owners have been jailed for 10 weeks this afternoon. A reminder if we ever need one that we need tougher sentencing for animal cruelty – https://t.co/YoRTwojUHd @RSPCA_official @joynes85 pic.twitter.com/3Bhzw8qyZF

— Rachel Butler 🐾🐶🐦 RSPCA Press Team (@RachRSPCA) 13. augusta 2019

A pár egy zsákba rejtette a kutya testét, majd egy sikátorba hajították, de néhány napon belül az egyik szomszéd rátalált a zsákra, és lebuktatta az állatkínzókat.

A napokban lezárták az ügyet a bíróságon, a magyar nő és férfi tíz-tíz hét letöltendő börtönbüntetést kapott, ami a helyiek körében órási felháborodást váltott ki, hiszen sokan nagyon enyhének tartják a büntetést.

A rendőrség a pár telkén talált kan kutyát és a 12 kölyök kutyát átadta az állatvédőknek, akiknek sikerült meggyógyítani és gazdákhoz juttatni a kölyköket.

(via 24.hu)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »